Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του. Αυτή την περίοδο και λόγω του κορωνοϊού ο καλλιτέχνης δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, μιας και όλα τα νυχτερινά κέντρα είναι κλειστά. Έτσι, τον βλέπουμε και εκείνον στην κουζίνα.

Ο Κωνσταντίνος ετοίμασε κάτι θρεπτικό και υγιεινό, ψαράκι με κολοκυθάκια στο φούρνο, το οποίο και ενέργεια θα του προσφέρει, αλλά και θρεπτικά συστατικά. Μάλιστα, ο τραγουδιστής από το βίντεο φαίνεται πολύ περήφανος για το φαγητό του. Δείτε:

Φυσικό ο Κωνσταντίνιος Αργυρός, λοιπόν, να βάζει ψάρια στη διατροφή του, αφού τα ψάρια ανάμεσα στα άλλα είναι μια πολύ καλή πηγή πρωτεϊνών ενώ περιέχουν πληθώρα βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων. Μάλιστα, πέρα από τα ω-3 λιπαρά, τα ψάρια αποτελούν καλή πηγή βιταμινών Β, που ενισχύουν το νευρικό μας σύστημα και την υγεία του εγκεφάλου, βιταμίνης Α και D, όπου παρότι είμαστε μία χώρα με ηλιοφάνεια, έχει φανεί ότι έχουμε έλλειψη.

Για όλα αυτά, λοιπόν σας δίνουμε και εμείς 3 νόστιμες συνταγές με ψάρι για να πάρετε ιδέες και να φτιάξετε κάτι ιδιαίτερο:
Αρωματική σαλάτα με λαχανικά και ψάρια

Σκουμπρί ημίπαστο

Ρολάκια μπακαλιάρου με καυτερή σάλτσα πιπεριάς

Το άρθρο της εβδομάδας