Μπορεί ο Ντέιβιντ Μπέκαμ να είναι ένας σύγχρονος θρύλος για το ποδόσφαιρο, όμως, είναι και ένας πολύ γλυκός μπαμπάς και έτσι θέλει να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της οικογένειάς του και να περνάει πολύτιμο χρόνο με τα παιδιά του.

Μάλιστα, στο Ιnstagram ο ποδοσφαιριστής πόσταρε πρόσφατα μία φωτογραφία, όπου ετοιμάζει φαγητό με τα παιδιά του, αλλά και τη μαμά του, χωρίς τη Βικτώρια. Συγκεριμένα, στην εν λόγω φωτογραφία, φαίνονται η Χάρπερ και ο Μπρούκλιν μαζί με τον πατέρα τους Ντέιβιντ και τη γιαγια τους Σάντρα Τζορτζίνα. Μάλιστα, ο πρώην ποδοσφαιριστής έγραψε πάνω από τη φωτογραφία: «Η καλύτερη Κυριακή φτιάχνοντας ψητό».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Ο πάγκος της κουζίνας τους έχει λαχανικά, όπως κουνουπίδι και καρότα, ενώ ο Ντέιβιντ φαίνεται να κόβει ντομάτες. Επιπλέον, τα παιδιά του καθαρίζουν πατάτες και καρότα. Φυσικά, είναι λογικό μέχρι και ο Μπέκαμ να διαλέγει για το κυριακάτικο φαγητό του ψητό, καθώς είναι μία από τις πιο συνηθισμένες επιλογές στα οικογενειακά τραπέζια. Γι’ αυτό θα σου δώσουμε και εμείς 3 συνταγές για φτιάξεις ψητά καλύτερα από τους Μπέκαμ:

Ψητό κοτόπουλο με σαλάτα από φασολάκια, αγγούρι και δυόσμο

Χοιρινές μπριζόλες με baby πατάτες και βαλσαμικό

Μπούτι γεμιστό με συκωταριά αρνιού