Η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται αυτές τις μέρες στην επικαιρότητα καθώς γιορτάζει τα 70 χρόνια βασιλείας. Ο Τομ Χανκς, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο BBC αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο ποτό της. Και δεν είναι αυτό που είχαμε μέχρι τώρα στο μυαλό!

Ο αγαπημένος ηθοποιός μάς ταξίδεψε πίσω στο 2011, όταν ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα με τη σύζυγό τους Μισέλ, έκανε την επίσημη επίσκεψή του στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ και δείπνησε με τη βασίλισσα. Στο εν λόγω δείπνο, ο Τομ Χανκς, που βρισκόταν ανάμεσα στους επίσημους καλεσμένους, είχε την τιμή να καθίσει ακριβώς δίπλα στη Βασίλισσα. Οπότε έπρεπε να βρει και θέματα συζήτησης. Η ώρα κυλούσε ευχάριστα παρά το άγχος του, όταν είδε έναν σερβιτόρο να κατευθύνεται προς το μέρος της βασίλισσας και να της σερβίρει ένα διάφανο ποτό. Στην αρχή πίστεψε ότι ήταν νερό. Ωστόσο, στη συνέχεια κατάλαβε ότι ήταν το αγαπημένο της ποτό.

Τότε, όπως αποκαλύπτει στη συνέντευξή του ο Οσκαρικός ηθοποιός, τόλμησα να τη ρωτήσω ποιο είναι το αγαπημένο της κοκτέιλ.
– Το Martini, μου απάντησε.

Άλλωστε, είναι γνωστή η αγάπη της βασίλισσας στο αλκοόλ και μάλιστα στο τζιν. Άλλωστε το 2020 κυκλοφόρησε και το δικό της τζιν.

Μέχρι τώρα μάλιστα όλοι πιστεύαμε πως το αγαπημένο της κοκτέιλ είναι το τζιν με το Dubonnet, όπως είχε αποκαλύψει παλαιότερα ένας παλιός σεφ του παλατιού.

Credit: AFP / VISUALHELLAS.GR

Διαβάστε ακόμη

Αυτή είναι η συνταγή του αγαπημένου κοκτέιλ της Βασίλισσας Ελισάβετ

Η βασίλισσα Ελισάβετ πουλάει μπίρα από το κτήμα της

Δεν φαντάζεσαι πόσα ποτά πίνει η βασίλισσα Ελισάβετ κάθε μέρα…