Ο Βασίλης Καρράς απέκτησε νέα επαγγελματική ιδιότητα και έγινε παραγωγός βιολογικών προϊόντων. Ο λαϊκός τραγουδιστής, που μετρά πάνω από 40 χρόνια καριέρας στο ελληνικό τραγούδι και που έχει πιστό κοινό όλα αυτά τα χρόνια καλλιεργεί πλέον κεράσια, σύκα, σταφύλια, καρύδια και ελιές.

Συγκεκριμένα, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας βρίσκεται το κτήμα του τραγουδιστή που λέγεται «Karra’s Farm». Ο Βασίλης Καρράς ο οποίος τα τελευταία δέκα χρόνια άρχισε να κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της πρωτογενούς παραγωγής και πλέον ασχολείται εντατικά, καλλιεργώντας κεράσια, σύκα, σταφύλια, καρύδια και ελιές.

Ο λαϊκός τραγουδιστής μιλώντας στην κάμερα του GRTimes.gr και στη Μαρία Σαμολαδά, εξήγησε γιατί επέλεξε να γίνει αγρότης. «Βλέποντας ότι η δουλειά μου τα τελευταία χρόνια παίρνει τον κατήφορο, ήθελα να ασχοληθώ με τον αγροτικό τομέα, γιατί πιστεύω ότι η χώρα μας αυτό έχει να δώσει και τον τουρισμό. Τίποτε άλλο» ανέφερε ο ίδιος.

Και συνεχίζοντας, επισήμανε: «Ευτυχώς δεν έχω πάρει ποτέ κανένα φράγκο επιδότηση από το κράτος και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. (…)Κάνω τον αγώνα μου προσπαθώντας όσο μπορώ να μη ρίχνω φάρμακα που βλάπτουν τη δημόσια υγεία, μόνο όσο πιο ελαφριά γίνεται. Θα κάνω τον αγώνα μου και πιστεύω θα πετύχω».

Διαβάστε επίσης:
H Mάιλι Σάιρους εγκαταλείπει τη vegan διατροφή για λόγους υγείας

Η ροζέ σαμπάνια του Μπραντ Πιτ κοστίζει 340 ευρώ

O Κάρολος και η Καμίλα μοιράζονται μαζί μας την παραδοσιακή συνταγή για σκωτσέζικα μπισκότα βρώμης

Το άρθρο της εβδομάδας