Στo πλαίσιo της εκπομπής του «Gordon, Gino και Fred Go Greek», ο Γκόρντον Ράμσεϊ μίλησε για το καλύτερο γεύμα που έχει μαγειρέψει ποτέ. Το γεύμα αυτό, όπως αποκάλυψε, ήταν για την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Οι τρεις πρωταγωνιστές βρέθηκαν πριν λίγο διάστημα στην Ελλάδα για να παρουσιάσουν τη χώρα μας και την ελληνική γαστρονομία. Αναμέσα στους προορισμούς τους ήταν και η Σαντορίνη όπου έφαγαν μουσακά. Βλέποντας το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα συζήτουσαν για το καλύτερο γεύμα που έχουν μαγειρέψει όταν ο Γκόρντον αποκάλυψε: «Νομίζω ήταν όταν μαγείρεψα για την Νταϊάνα, η οποία ήταν τόσο όμορφη όσο και αυτό το ηλιοβασίλεμα. Ήταν ένα από τα πιο ευγενικά μέλη της βασιλικής οικογένειας που έχω γνωρίσει ποτέ».

Παρόλο που ο Γκόρντον δεν μπήκε σε λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια αυτού του επεισοδίου, είχε πει σε μια συνέντευξη του το 2016 ότι θυμάται την πριγκίπισσα Νταϊάνα να τρώει την τερίνα του από λαβράκι για κυρίως πιάτο. Όπως φαίνεται, παρότι ο Γκόρντον μετρά τόσα χρόνια ως σεφ και ενώ έχει μαγειρέψει για τις σπουδαιότερες προσωπικότητες στον πλανήτη εκείνη που τον μάγεψε ήταν η Νταϊάνα.

Φωτογραφία: GERRY PENNY / AFP / VISUALHELLAS.GR

Δείτε επίσης:
Ο Γκόρντον Ράμσεϊ αποθεώνει την ελληνική κουζίνα: «Είναι καλύτερη από την ιταλική!»

Γκόρντον Ράμσεϊ: Απόλαυσε την Αθηναϊκή Ριβιέρα και έφαγε στο Krabo

Τα γυρίσματα της εκπομπής του πασίγνωστου σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ στα Χανιά (Φωτογραφίες)