Η Καμίλα Καμπέλο είναι μία από τις δημοφιλέστερες τραγουδίστριες, που με κάθε νέο της τραγούδι σαρώνει στην κυριολεξία. Η 22χρονη Καμίλα πέρα από πολλά υποσχόμενη μουσικά πρόσφατα ξάφνιασε με την αποκάλυψή της σχετικά με ένα τρόφιμο, που δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Συγκεκριμένα, έδωσε συνέντευξη στην αμερικανική Vogue, απαντώντας σε 73 ερωτήσεις. Στο πλαίσιο, λοιπόν, των ερωτήσεων η τραγουδίστρια αποκάλυψε και κάποια προσωπικά της, όπως για παράδειγμα πως υπάρχει ένα φρούτο, το οποίο δεν μπορεί να αποχωριστεί ποτέ. Μάλιστα, επισήμανε πως το καταναλώνει παντού και πάντα και μάλιστα όχι σαν ένα ενδιάμεσο γεύμα, αλλά μαζί με το κυρίως της. Συγκεκριμένα είπε: «Τρώω μπανάνα με κάθε γεύμα. Δεν έχει σημασία τι γεύμα είναι. Δεν έχει σημασία αν είναι ζυμαρικά, ένα sandwich, ρύζι, η αβγά scrambled ή pancakes, πίτσα ή φασόλια. Τρώω μπανάνες με τα πάντα», είπε η Καμίλα. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται πραγματικά για διατροφική παραξενιά, καθώς εντάξει γενικά λίγο πολύ όλοι έχουμε τη μπανάνα στη διατροφή μας, αλλά σίγουρα δεν την συνδυάζουμε με φασόλια. Όπως και να ‘χει μπορείτε να δείτε παρακάτω το βίντεο με τις απαντήσεις της Καμίλα.

Να σημειώσουμε πως η τραγουδίστρια ετοιμάζεται να κάνει το πρώτο της βήμα και στον κινηματογράφο καθώς θα πρωταγωνιστήσει σε remake της «Σταχτοπούτας».

Διαβάστε περισσότερα:
Ποιος είπε ότι οι μπανάνες είναι κίτρινες; Υπάρχουν και μπλε μπανάνες με άρωμα βανίλιας!

Βίντεο: Πώς καλλιεργούν την μπανάνα και τον ανανά στις εξωτικές χώρες;

Mongee: H μπανάνα που τρώγεται με τη φλούδα της

Το άρθρο της εβδομάδας