Η περιγραφή της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram τα λέει όλα “Μάθε τέχνη και άσ’ τηνε και όταν… πεινάσεις πιασ’ τηνε!” Δεν θα μπορούσαμε σε καμία περίπτωση να περιγράψουμε καλύτερα το νέο εγχείρημα του Πέτρου Κωστόπουλου, που αποφάσισε να ανοίξει το δικό του μαγαζί με σάντουιτς. Μια είδηση που δεν θα λέγαμε ότι μας ξένισε, εφόσον είναι γνωστή η αγάπη του άλλοτε ισχυρού εκδότη για το καλό φαγητό.

kwstopoulos2

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέτρος Κωστόπουλος φέρεται να συμφώνησε με τον επιχειρηματία Γιάννη Μαλούχο στο να ακολουθήσουν τη μόδα της εποχής και να ανοίξουν παρέα ένα κυριλέ σαντουιτσάδικο στο Κολωνάκι επί της οδού Καψάλη, το οποίο θα εξυπηρετεί τα γραφεία των γύρω εταιριών. Στο όρθιο ή από την άνεση του γραφείου ή του σπιτιού τους μέσω delivery, οι πελάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν περιποιημένα “american style sandwiches” με επιλεγμένα υλικά και καφέ αρίστης ποιότητας, που θα φιγουράρουν στο μενού του.

Αυτές τις μέρες το νέο επιχειρηματικό δίδυμο βάζει τις τελευταίες πινελιές στο ντεκόρ του καταστήματος και δοκιμάζει γεύσεις που θα μπουν στον κατάλογό του. Αν κρίνουμε από τη φωτογραφία του μεγαλειώδους και ζουμερού σάντουιτς που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα ο Πέτρος Κωστόπουλος, πιστεύουμε πως θα είναι μοναδικές. Επειδή όμως δεν έχουμε την τάση να χορταίνουμε μόνο με τα μάτια, δεσμευόμαστε να επισκεφθούμε το νέο μαγαζί του Κολωνακίου για να δοκιμάσουμε τα σάντουιτς και τον καφέ του.

Το άρθρο της εβδομάδας