Το ότι η “μαχήτρια” Σάρα Εσκενάζυ, κόρη του Αλμπέρτο Εσκενάζυ, είναι ηθοποιός, το ξέραμε. Αυτό που δεν ξέραμε όμως είναι πως η ίδια μαζί με τον αδερφό της έχει ένα ρετρό μπαρ στο Μαρούσι με το όνομα ‘Theatrale”.

sara3

Το ιδιαίτερα διακοσμημένο μπαράκι στην οδό Θησέως σε ταξιδεύει πίσω στο χρόνο, μέσα από vintage πίνακες και επιβλητικούς πολυελαίους, ενώ όπως προϊδεάζει και το όνομά του, πρόκειται για ένα μέρος με έντονη καλλιτεχνική διάθεση. Η μουσική ποικίλει, προκαλώντας νοσταλγία για τα 70’s, 80’s και 90’s, ενώ δεν ξεχνά και τους λάτρεις των σύγχρονων επιτυχιών, των θεματικών βραδιών, των live και των θεατρικών παραστάσεων.

sara5

Άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου στήριζαν από την γέννησή του το μαγαζί και την προσπάθεια της Σάρας και του αδερφού της. Tελευταία όμως και λόγω της αναγνωρισιμότητας που κέρδισε η πρώτη μέσα από το Survivor, το μαγαζί έχει γεμίσει με υποστηρικτές της, οι οποίοι σπεύδουν στο “Theatrale” προκειμένου να δοκιμάσουν τα ευφάνταστα κοκτέιλ και τα πρωτότυπα σφηνάκια του μενού.

Την επόμενη λοιπόν φορά που ο δρόμος σου σε φέρει προς το Μαρούσι, ξέρεις πού να πας για ποτάκι…

sara

info
Θησέως 40, Μαρούσι, τηλ. 213 0386003.