Γνωρίζουμε, πως η Βάσω Λασκαράκη αγαπάει τη μαγειρική, αλλά και την καλή διατροφή. Πρόσφατα, μάλιστα μέσα από ένα Instastory έδειξε και το πρωινό της, το οποίο φαίνεται λιτό, αλλά και πολύ υγιεινό.

Συγκεκριμένα, η Βάσω τρώει μία φέτα ψωμί του τοστ, με αβοκάντο σε μορφή πολτού και μερικά ντοματίνια. To αβοκάντο θα λέγαμε, πως είναι η διατροφική εμμονή των τελευταίων χρόνων και ο λόγος δεν είναι καθόλου τυχαίος.

Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε βιταμίνες Κ, C και Ε, φυτικές ίνες, φυλλικό οξύ, κάλιο και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα που μειώνουν την κακή χοληστερίνη και βελτιώνουν την καλή, δεν θα έπρεπε να λείπει από τη διατροφή μας σε όλες τις ηλικίες.

Λόγω όμως των πολλών θερμίδων που κουβαλά (τα 150 γραμμάρια περιέχουν περίπου 235 θερμίδες!) έχει πολλάκις ενοχοποιηθεί, αν και τα λιπαρά του είναι αυτό που λέμε «καλά» λιπαρά, που συμβάλλουν μάλιστα στη ρύθμιση του σωματικού βάρους και του μεταβολισμού.

Συνεπώς, η Βάσω Λασκαράκη διάλεξε ενδεχομένως μια μικρότερη ποσότητα πρωινού, λόγω αβοκάντο, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι φουλ θρεπτικό. Πρόκειται για το λεγόμενο «avocado toast» και έχουμε και εμείς για εσένα το κατάλληλο άρθρο για φτιάξεις και εσύ τέτοια τοστάκια, δες το ΕΔΩ.

Δείτε επίσης:
Η Δωροθέα Μερκούρη φτιάχνει light κέικ καρύδας με αλεύρι καρύδας

Angelo Mitsotakis: Ο αγαπημένος Έλληνας σεφ του Τζο Μπάιντεν

Η Ιωάννα Σουλιώτη εξηγεί γιατί έκοψε το κρέας