Τα τελευταία χρόνια η Κλόε ακολουθεί ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής, χάρη στο οποίο μάλιστα κατάφερε να αλλάξει τελείως το σώμα της και από την «πιο παχουλή αδερφή» να γίνει η πιο γυμνασμένη. Όσο ήταν βέβαια έγκυος επέτρεπε στον εαυτό της να ενδίδει σε ό,τι λιγουρευόταν. Παρά τα όσα περίμενε όμως οι λιγούρες της δεν σταμάτησαν αμέσως μετά τον τοκετό.

khloe

Σε πρόσφατη ανάρτησή της στην εφαρμογή της Khloe Kardashian, αποκάλυψε ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που ζήτησε αφού γέννησε την κόρη της. «Μού αρέσει που είπα ότι το πρώτο πράγμα που θα κατανάλωνα αμέσως μετά τον τοκετό ήταν ένα smoothie. Τελικά έφαγα τηγανίτες πατάτας από τα McDonald’s», παραδέχθηκε. «Τι να πω, σε εμένα και την Τρου (την κόρη της) μάς άνοιξε η όρεξη», έγραψε.

Fine dining 🍟🍔🇯🇵

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Τις τελευταίες μέρες, η Κλόε φαίνεται να περνά χρόνο με την κόρη και το σύντροφό της, Τρίσταν Τόμσον, στο Κλίβελαντ παρά το σκάνδαλο με την απιστία του τελευταίου. Ό, τι και να συμβαίνει πάντως μεταξύ του ζευγαριού, η μικρότερη αδερφή Καρντάσιαν φαίνεται να πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την κορούλα της, της οποίας το πρόσωπο είδαμε για πρώτη φορά πριν μερικές μέρες στο Instagram.

💕Happy One Month True 💕

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on