Μπορεί ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με την ηθοποιό Μέγκαν Μάρκλ να αργεί ακόμα, ωστόσο δεν μπορούμε να σταματήσουμε να ψάχνουμε τις βασιλικές λεπτομέρειες. Γνωρίζοντας ήδη μάλιστα πως η οικογένεια έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στις επιβλητικές τελετές και τα πλουσιοπάροχα μενού, δεν βλέπουμε την ώρα να δούμε τι θα σερβίρουν σε αυτόν το γάμο. Να τι ξέρουμε μέχρι στιγμής:

Το catering
Στις 2 Ιανουαρίου, η ιστοσελίδα The Telegraph υποστήριξε ότι το βασιλικό ζευγάρι προσέλαβε την εταιρεία Table Talk για το catering. Ενώ το παλάτι δεν έχει επιβεβαιώσει ή αρνηθεί την εν λόγω φήμη, δεν θα μάς έκανε εντύπωση εάν ήταν όντως αληθινή, εάν λάβουμε μάλιστα υπόψη μας πως η βρετανική εταιρεία είχε αναλάβει και τον γάμο του Ουίλιαμ και της Κέιτ το 2011, αλλά και εκείνον της Πίπα Μίντλεντον το Μάιο του 2017.

royals

Το μενού
Σε αντίθεση με τους περισσότερους γάμους, οι οποίοι πραγματοποιούνται κατά τις απογευματινές ή βραδινές ώρες και ακολουθούνται από δείπνο με χορό και τραγούδι, οι βασιλικοί γάμοι τείνουν να πραγματοποιούνται κατά τις πρωινές ώρες. Στην περίπτωση του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, την τελετή ακολούθησε γαμήλιο πρωινό, γεύμα που οργάνωσε η Βασίλισσα και ύστερα μια βραδινή δεξίωση και ένα δείπνο σε στενό οικογενειακό κύκλο. Και μετά λένε ότι οι Βασιλιάδες είναι δυσκοίλιοι… Αυτό θα πει τρικούβερτο γλέντι!

Οι καλεσμένοι στο γάμο του Ουίλιαμ και της Κέιτ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μενού τριών πιάτων, που περιλάμβανε σολομό, αρνί και μια τριλογία επιδορπίων, παγωτό με μέλι, τράιφλ και παρφέ σοκολάτας. Ενώ είναι δύσκολο να δούμε το ίδιο μενού και στον επικείμενο γάμο, ξέροντας τη Μέγκαν (από το instagram, μην φανταστείς!) και πόσο πολύ τής αρέσει το φαγητό, είμαστε σίγουροι ότι και το δικό τους θα είναι εξίσου γευστικό και εντυπωσιακό.

Τα ποτά
Δεδομένου ότι το blog που είχε παλαιότερα η Μέγκαν το έλεγαν The Tig, όνομα που εμπνεύστηκε από το αγαπημένο της κόκκινο κρασί Tignanello, βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά ότι το κρασί θα ρέει άφθονο κατά τη δεξίωση.

harry2

Η τούρτα
Αντί να επιλέξουν μια κλασική γεύση γαμήλιας τούρτας, όπως σοκολάτα, βανίλια ή έστω ένα fruit cake, που συνηθίζεται στη Βρετανία, το ζευγάρι φέρεται να θέλει να απολαύσει μια τούρτα μπανάνας την ημέρα του γάμου του. Μάθε το λόγο ΕΔΩ.

harry

Ο λογαριασμός
Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Kensington Palace ύστερα από τον αρραβώνα του ζευγαριού, το παλάτι φαίνεται ότι θα αναλάβει το λογαριασμό για το γαμήλιο γεύμα. «Όπως και με το γάμο του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, η βασιλική οικογένεια θα πληρώσει για τους βασικούς άξονες του γάμου, όπως την εκκλησία, τη μουσική, τα λουλούδια, τη διακόσμηση και τη δεξίωση που θα ακολουθήσει».

Δεν βλέπουμε την ώρα να μάθουμε περισσότερα!