Για να προετοιμαστεί για το φεστιβάλ Coachella το 2018 η Beyoncé είχε ανακοινώσει ότι θα γίνει vegan και οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν, δηλώνοντας ότι θέλουν να ακολουθήσουν και οι ίδιοι το πρόγραμμα της. Πλέον, μπορείς να δεις ακριβώς τι έκανε η Queen B και ήταν στην καλύτερη φόρμα της εκείνη την περίοδο.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Beyoncé, με ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, με τίτλο «22 Days Nutrition». Εκεί καταγράφεται το vegan πλάνο διατροφής 22 ημερών που ακολούθησε για 44 ημέρες η τραγουδίστρια. Το επανέλαβε δηλαδή 2 φορές προκειμένου να φτάσει στα επιθυμητά για εκείνη κιλά. Παράλληλα, βλέπουμε τις προπονήσεις που έκανε με τον personal trainer της Marco Borges.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις

Το ίδιο πρόγραμμα ακολούθησε και όλη η ομάδα της Beyoncé εκείνη την περίοδο και σύμφωνα με την ίδια, στόχος του vegan προγράμματος διατροφής είναι να αποκτήσει κάποιος πιο υγιεινές διατροφικές συνήθειες.

Πέρα από το βίντεο, η Beyoncé έχει προσθέσει στο site της ένα σύνδεσμο που οδηγεί σε ένα site – εφαρμογή με το πρόγραμμα των 22 ημερών, για όποιον θέλει να το ακολουθήσει. Θα το βρείτε ΕΔΩ.

Δείτε το βίντεο της Beyoncé, που έχει γίνει viral:

Το άρθρο της εβδομάδας