Η τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια», που ξεκίνησε να προβάλλεται τον Σεπτέμβριο του 1994 και σταμάτησε τον Μάιο του 2004, θεωρείται μέχρι σήμερα μια από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές όλων των εποχών.

Όλα αυτά τα χρόνια πολλά έχουν γραφτεί για τη σειρά αυτή ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζουμε, πως κάποιος μπήκε στη διαδικασία να μετρήσει πόσο καφέ έπιναν οι πρωταγωνιστές.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Kit Lovelace παρακολούθησε κάθε επεισόδιο από «Τα Φιλαράκια», δηλαδή 236 στο σύνολο, προκειμένου να δει πόσο καφέ έπινε ο κάθε χαρακτήρας.

Όπως όλοι ξέρουμε οι 6 πρωταγωνιστές της σειράς συναντιόντουσαν πολύ συχνά στην καφετέρια «Central Perk».Ο Kit έκανε τις μετρήσεις του και τα αποτελέσματα τα ανάρτησε και στο Twitter.

O ίδιος λέει πως μπήκε στη διαδικασία να μετρήσει τους καφέδες των πρωταγωνιστών, καθώς έκανε έρευνα για ένα άρθρο του 2015. Η συνολική ποσότητα καφέ που καταναλώθηκε, σύμφωνα με τα συγκεκριμένα αποτελέσματα είναι 1.154 φλιτζάνια!

Ο μεγαλύτερος καφεπότης; Η Φοίβη, με 227 φλιτζάνια καφέ, ακολουθεί ο Τσάντλερ με 212, η Μόνικα με 198, ο Τζόϊ με 191 και ο Ρος με 188. Η Ρέϊτσελ ήπιε μόλις 138 φλιτζάνια καφέ, ωστόσο αυτό φαίνεται κάπως παράδοξο, καθώς δούλευε στο Central Perk ως σερβιτόρα για αρκετές σεζόν…

Δείτε τα γραφήματα:

Διαβάστε ακόμη:
Έρχεται βιβλίο μαγειρικής με τις συνταγές που είδαμε στα Φιλαράκια!

Κουίζ: Φτιάξε μενού για γεύμα με φίλους και δες ποιος χαρακτήρας από τα Φιλαράκια είσαι

Ήξερες ότι ο νέος Μπάτμαν Ρόμπερτ Πάτινσον τρώει από… κονσέρβες;