Τα ζαχαροπλαστεία Zuccherino μας προσκαλούν στα καταστήματά τους με τη νέα καλοκαιρινή καμπάνια, “Grab a Spoon”, και μας παρακινούν να φάμε τη ζωή… με το κουτάλι, ξεκινώντας με το χειροποίητο και αυθεντικό gelato παραγωγής τους, που δροσίζει τα καλοκαίρια μας.

Τo gelato των Zuccherino
Δεν περιέχει συντηρητικά και χρωστικές, ενώ, μιας και παράγεται αποκλειστικά με ελληνικό φρέσκο γάλα και όχι μόνο από κρέμα γάλακτος όπως πολλά παγωτά, έχει και λιγότερες θερμίδες.

Καραμελωμένη σοκολάτα γάλακτος με αλμυρή καραμέλα, βανίλια Μαδαγασκάρης με choco brownies, παραδοσιακό καϊμάκι με χειροποίητο γλυκό κουταλιού βύσσινο, Death by Chocolate, Blue Monster και Zuccherino Cream είναι μερικές μόνο κάποιες από τις γεύσεις που θα βρει κανείς στα καταστήματα Zuccherino.

Όμως, οι επιλογές ξεπερνούν την κατηγορία του gelato. Στα ζαχαροπλαστεία Zuccherino, βρίσκουμε και δροσιστικά sorbetto από φρέσκα φρούτα εποχής, και μια μεγάλη ποικιλία γλυκών και gelato χωρίς γλουτένη αλλά και με 0% ζάχαρη, στις πιο ελαφριές επιλογές.

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν απολαμβάνουμε την ελαφριά και δροσιστική επιλογή που μας προσφέρουν τα ζαχαροπλαστεία Zuccherinο βουτώντας το κουτάλι μας σε ένα κυπελάκι ολόφρεσκο και αυθεντικό gelato.

Δείτε επίσης:

Δοκιμάσαμε και προτείνουμε: Παγωτό σε 10 διαφορετικά μαγαζιά σε όλη την Αθήνα

Oggi gelato: Μια νέα αυθεντική gelateria στο κέντρο της Αθήνας

Στο Ναύπλιο για το καλύτερο gelato ever…