Τo La Meat Maison στη Νέα Σμύρνη, ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο που ψωνίζουμε το κρέας.

Τα premium κρέατα της εταιρίας κόβονται και συσκευάζονται στις σύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις της στο Κορωπί και από εκεί φτάνουν σε ψυγεία σε ολόκληρη την Ελλάδα, ακόμη και σε κάποιες γειτονικές χώρες.

Στα ράφια του La Maison, μπορούμε να βρούμε κοπές και κρέατα γνωστά για την ποιότητά τους και που έρχονται από φάρμες του εξωτερικού που είναι παγκοσμίου φήμης. Τα American Black Angus Creekstone, τα ιαπωνικά Wagyu Matsusaka, Kobe Ozaki και Gunma και το αυστραλέζικο Rangers Valley είναι μόνο κάποια από τα κρέατα του καταστήματος.

Μία ακόμη πρόταση του καταστήματος, είναι και το premium Umami Olive-Fed Wagyu, ως μοναδικό σημείο πώλησης του στην Ελλάδα. Το προμηθεύεται όπως και όλα τα αντίστοιχα χοιρινά και βοδινά Olive-Fed κρέατα.

Όμως, η μεγάλη ποικιλία κρεάτων και κοπών (τα κρέατα κόβονται επί τόπου), δεν είναι ο μοναδικός λόγος-αν και πολύ καλός-για να επισκεφθείτε το La Meat Maison. Λαχανικά, ψωμιά, γαλακτοκομικά, μπαχαρικά και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστούμε ώστε να κάνουμε ένα αξέχαστο τραπέζι με πρωταγωνιστή το κρέας, βρίσκονται εκεί.

Και αν ενώ θέλετε να δοκιμάσετε αυτά τα κρέατα, αλλά δεν τα έχετε μεταχειριστεί ποτέ στο παρελθόν, το έμπειρο προσωπικό του καταστήματος θα σας βοηθήσει με μεγάλη χαρά. Οι μαγειρικές συμβουλές τους και τα μυστικά της εμπειρίας τους θα βγάλουν τον σεφ που κρύβεται μέσα σας στην επιφάνεια.

info
Kεντρικά γραφεία: Ηφαίστου 54, Κορωπί, τηλ. 2160708848/49, lameatmaison.com
Κρεοπωλεία: Αθήνα – Νέα Σμύρνη, Αρτάκης 88 & Αγίας Σοφίας 55, τηλ. 210 9320173, 210 9320211, 210 9343087
Μύκονος – Περιφέρεια Βρύση, τηλ. 22890 23022

Δείτε επίσης:

Παραδοσιακό Κρεοπωλείο Καφρίτσα: το κρυμμένο διαμαντάκι των Β. Προαστίων

Φάρμα Μπράλου: Το Ψητοκρεοπωλείο της Μηλιώνη

Το CTC του chef Αλέξανδρου Τσιοτίνη σε νέο χώρο στον Κεραμεικό

 

Το άρθρο της εβδομάδας