Το πασίγνωστο παστουρματζίδικο με τα εκλεκτά προϊόντα που φέρουν τη σφραγίδα ΜΙΡΑΝ, άνοιξε τώρα και στον Πειραιά, στην καρδιά της πειραϊκής αγοράς.

Ένα διατηρητέο νεοκλασσικό κτήριο, αυτό που βρίσκεται στη συμβολή της οδού Τσαμαδού 2 και Γούναρη, φιλοξενεί πλέον τα εκλεκτά, παραδοσιακά προϊόντα του Μιράν. Στο νέο κατάστημα ΜΙΡΑΝ θα βρείτε το διάσημο σουτζούκι ΜΙΡΑΝ και τον πασίγνωστο παστουρμά ΜΙΡΑΝ, μοσχαρίσιο, αρνίσιο, από κρέας καμήλας – τώρα και από βουβαλίσιο κρέας, έναν εκλεκτό παστουρμά που θα βρείτε αποκλειστικά στο κατάστημα. Φυσικά, περίοπτη θέση έχουν επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα.

miran-peiraias-2edited

miran-peiraias-3edited

Στο νέο αυτό στέκι και πάντα με τη συμβολή του ιστορικού μαγαζιού της Αθήνας, στην οδό Ευριπίδου 45, θα συνεχιστούν οι καθιερωμένες και τακτικές Σαββατιάτικες γευσιγνωσίες, όπως ακριβώς γίνονται εδώ και αρκετά χρόνια στο παστουρματζίδικο Μιράν. Παράλληλα τα φεστιβάλ γευσιγνωσίας θα επεκταθούν σε όλη την Ελλάδα, έχοντας πάντα ένα κοινό στόχο. Τη δημιουργία αισιοδοξίας και γευστικών απολαύσεων μέσα από τα προϊόντα Μιράν.

info
Μιράν Πειραιάς, Τσαμαδού 2 & Γούναρη, τηλ. 210 4121766.

miran-peiraias-4edited