Ένα «παράδεισο» γλυκών, χωρίς ζάχαρη και τις τύψεις των πολλών θερμίδων, έχουν δημιουργήσει τα ζαχαροπλαστεία Slim Bites και ο Chef Patissier Βασίλης Σακελλαρίου, οι masters των γλυκών με στέβια.

slimbitsmesa1
Τάρτα σοκολάτα-πορτοκάλι με μόλις 200 θερμίδες, πάστα με φράουλα και μοσχολέμονο, macarons, σοκολατίνα, προφιτερόλ με τρεις sauces σοκολάτας (μαύρη, γάλακτος και λευκή), παγωτίνια με φράουλα και μπαλσάμικο, είναι μόνο μερικά από τα γλυκά που δοκιμάζουμε, χωρίς να χρειάζεται να βάλουμε όριο στις κουταλιές!

Είναι, δε, όλα τόσο λαχταριστά και νόστιμα που δεν καταλαβαίνει κάποιος ότι έχουν φτιαχτεί αποκλειστικά με στέβια, προϊόντα με χαμηλά λιπαρά και κάποια από αυτά χωρίς γλουτένη.
Και όμως, τα Slim Bites, σκεπτόμενοι κυρίως όσους αποκλείουν αναγκαστικά τα γλυκά από την διατροφή τους, όπως αυτοί που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη, αλλά και όσους είναι σε δίαιτα, ή ακολουθούν ιδιαίτερα προσεγμένη διατροφή, δημιούργησαν μία σειρά γλυκισμάτων που καταναλώνονται άφοβα από όλους, ενώ δεν στερούνται γεύσης.

Όπως, άλλωστε, εξηγεί η κυρία Εύα Τουμπή, η γυναίκα πίσω από την ιδέα για τα Slim Bites και υπεύθυνη παραγωγής, όταν ετοιμάζεις ένα γλυκό που προορίζεται κατά κύριο λόγο για ανθρώπους που αποκλείουν τη ζάχαρη για λόγους υγείας, δεν μπορείς να κάνεις «εκπτώσεις» στα υλικά, ούτε αρκεί να αντικαταστήσεις μόνο τη ζάχαρη με γλυκαντικό. Γι αυτό, πριν ανοίξει το πρώτο ζαχαροπλαστείο, τον Μάρτιο του 2013, προηγήθηκε έρευνα που διήρκησε τουλάχιστον ένα χρόνο, τόσο για τα υλικά, όσο και για τους ανθρώπους που θα αναλάμβαναν να υλοποιήσουν τις συνταγές, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να μην στερείται γεύσης και ποιότητας.

Στα Slim Bites, θα βρείτε επίσης και εντυπωσιακές πολυόροφες τούρτες, με επικάλυψη ζαχαρόπαστας, ιδανικές επιλογές για γενέθλια, γάμους και βαφτίσεις. Ενώ, για τους «αμετανόητους» της ζάχαρης, υπάρχουν και 4-5 γλυκά με ζάχαρη.

Λεωφόρος Λαυρίου 109 Παιανία, τηλ: 210.6646716
&
Σολωμού 9, Ν. Ψυχικό, τηλ: 210.6776764