Το Sweet Spot εγκαινίασε πρόσφατα το νέο του κατάστημα, στο Νέο Ψυχικό αυτή τη φορά, προτείνοντας γλυκές αλλά και κάποιες αλμυρές δημιουργίες για κάθε ώρα της ημέρας.

Το The Sweet Spot ξεκίνησε στη Νέα Φιλοθέη το 2009 και 3 χρόνια αργότερα, διπλασίασε το χώρο του εργαστηρίου του ενώ απέκτησε δύο ακόμη «αδερφάκια», στην Κηφισιά και στο Χαλάνδρι. Φέτος, που συμπληρώνει την πρώτου του δεκαετία, το γιορτάζει εγκαινιάζοντας ένα νέο χώρο, στο Νέο Ψυχικό.

Στο καινούργιο The Sweet Spot μπορούμε να αγοράσουμε γλυκά για το σπίτι ή για δώρο ή να καθίσουμε να τα απολαύσουμε εκεί, παρέα με καφέ. Ανάμεσα στις επιλογές, ξεχωρίζουν τα cupcakes, τα cake pops, αλλά και τα layer cakes, τα macarons, οι τρούφες και το χειροποίητο παγωτό. Δίπλα τους και κάποιες επιλογές σε αλμυρά σνακ και σαλάτες, για δεκατιανό ή μεσημεριανό για όσους δουλεύουν εκεί γύρω.

Σημειώστε ότι το The Sweet Spot αναλαμβάνει και παραγγελίες γάμου, βάπτισης, γενεθλίων, party, εταιρικών εκδηλώσεων, παρέχοντας custom γλυκά, τούρτες, candy bars, εταιρικά δώρα, lemonade bars και καρότσι παγωτού.

info
Αδριανείου 46 & Σικελιανού, Ν. Ψυχικό, τηλ. 210 6715929.