Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 17/6
Το καλοκαίρι ζητάει δροσερές συνταγές, γι αυτό και εμείς θα ξεκινήσουμε την εβδομάδα μας με φακές που θα σερβίρουμε κρύες σαν σαλάτα, παρέα με το πιο αρωματικό dressing ταχίνι.

Τρίτη 18/6
Τα γεμιστά λαχανικά είναι από τις πιο αγαπημένες μας επιλογές αυτή την εποχή. Σήμερα θα κάνουμε την πληθωρική εκδοχή τους, με κιμά.

Τετάρτη 19/6
Η Τετάρτη αγαπάει τα λαδερά και γι αυτό το μενού μας έχει σήμερα ένα ωραίο μπριάμ κατσαρόλας, με ελιές παρακαλώ!

Πέμπτη 20/6
Για το τραπέζι της Πέμπτης προτείνουμε μία εύκολη και γρήγορη συνταγή, με πλούσια γεύση. Θα φτιάξουμε καγιανά με λουκάνικο Μυκόνου.

Παρασκευή 21/6
Η κλασική συνταγή για μακαρόνια με κιμά μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη αν της προσθέσουμε τις νόστιμες μελιτζάνες που βρίσκουμε αυτή την εποχή στην αγορά και για να γίνει ακόμη πιο παιχνιδιάρικο το πιάτο, αντικαθιστούμε τα σπαγγέτι με φιογκάκια.

Σάββατο 22/6
Ψάρι επιλέγουμε για το σημερινό τραπέζι και συγκεκριμένα σαλάχι, που θα ψήσουμε με πατάτες στο φούρνο.

Κυριακή 23/6
Κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο θα ψήσουμε για το κυριακάτικο τραπέζι, που συνοδεύεται ιδανικά με μερικές κουταλιές από πρόβειο γιαούρτι!

Θα το σερβίρουμε με αρωματική σαλάτα με μυρώνια, καυκαλήθρες και φράουλες

και ρολάκια μελιτζάνας με μανούρι και σάλτσα ντομάτας και πέστο βασιλικού.

Για επιδόρπιο, επιλέγουμε καλοκαιρινό cheesecake μαστίχα-βερίκοκο.