Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 27/5
Με ένα ωραίο λαδερό ξεκινάμε τα εβδομαδιαία μαγειρέματα, συνδυάζοντας φρέσκα φασολάκια με φασόλια χάντρες και σύγκλινο.

Τρίτη 28/5
Γαλοπούλα με εξωτική γεύση έχει το μενού μας σήμερα, που συνδυάζεται αρμονικά με μία τέλεια σάλτσα με ρούμι.

Τετάρτη 29/5
Τα κεφτεδάκια από όσπρια, όπως η φάβα, είναι μία νόστιμη εναλλακτική πρόταση, που ταιριάζει πολύ στο καθημερινό τραπέζι. Μία δροσερή σαλάτα γίνεται ο καλύτερος συνοδός τους.

Πέμπτη 30/5
Ψαρονέφρι στην κατσαρόλα θα μαγειρέψουμε σήμερα, με μία πλούσια σάλτσα ντομάτας και τυρί Μετσοβόνε. Πιλάφι ή πατάτες τηγανητές του ταιριάζουν πολύ για συνοδεία.

Παρασκευή 31/5
Πικάντικες και απολαυστικές πέννες αραμπιάτα, την κλασική νοτιοϊταλιάνα μακαρονάδα ετοιμάζουμε για το τραπέζι της Παρασκευής.

Σάββατο 1/6
Παέλια θαλασσινών προτείνουμε για το Σάββατο, ένα πιάτο που μπορεί να σταθεί το ίδιο καλό στο οικογενειακό τραπέζι αλλά και σε ένα γεύμα με φίλους.

Κυριακή 2/6
Αρνάκι με φρέσκο αρακά και κολοκυθάκια αβγολέμονο στην κατσαρόλα ετοιμάζουμε για το κυριακάτικο τραπέζι

και το συνοδεύουμε με νόστιμες πιτούλες με πράσο, πανσέτα και γραβιέρα.

Θα τα συνοδεύσουμε με ανατολίτικη σαλάτα με αγγούρι, μαρούλι, ρόκα, ντοματίνια και πιπεριές τουρσί

και για επιδόρπιο, δροσερό σεμιφρέντο με φρέσκα κεράσια και παστέλι.