Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 27/7
Με burger λέμε να ξεκινήσουμε την εβδομάδα μας, φτιαγμένα όμως όχι με κιμά αλλά με ρεβίθια και μελιτζάνες. Πιο μεσογειακά δεν γίνεται!

Τρίτη 28/7
Σουπιά λεμονάτη και απολαυστική ετοιμάζουμε για το τραπέζι της Τρίτης, που συνοδεύεται με ολόκληρες πατατούλες στον ατμό ή με ένα λευκό πιλάφι.

Τετάρτη 29/7
Παπουτσάκια με κολοκύθια αντί για μελιτζάνες έχετε δοκιμάσει; Είναι μια νόστιμη συνταγή με καταγωγή από την Τήνο που αξίζει να φτιάχνουμε κάθε καλοκαίρι.

Πέμπτη 30/7
Κοτόπουλο με σαφράν και λεμόνια τουρσί μαγειρεύουμε την Πέμπτη, μια συνταγή που φέρνει εξωτικά αρώματα στο καθημερινό μας τραπέζι.

Παρασκευή 31/7
Το τρυφερό και νόστιμο κρέας του κουνελιού αποκτάει πλούσια γεύση από τη μαρινάδα και τις ελιές και γίνεται ένα πρώτης τάξεως πιάτο για το οικογενειακό τραπέζι.

Σάββατο 1/8
Ζυμαρικά φούρνου έχει το μενού του Σαββάτου, γεμιστά με σαρδέλες πλακί. Ένα διαφορετικό και άκρως καλοκαιρινό πιάτο.

Κυριακή 2/8
Για το κυριακάτικο τραπέζι προτείνουμε κλασικό μοσχάρι στρογγανόφ που συνοδεύουμε με σπυρωτό πιλάφι

και σαλάτα ρόκα με πεπόνι, προσούτο Ευρυτανίας και ψητό μαστέλο.

Δίπλα τους, τάρτα με ψητά λαχανικά

και για επιδόρπιο, ελαφρύ και δροσερό γιαουρτογλυκό με ροδάκινα.