Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 5/11
Με μία ιδιαίτερη συνταγή με ακόμα πιο ιδιαίτερο όνομα θα ξεκινήσουμε την εβδομάδα. Παλληκαριά ή αλλιώς ποικιλία οσπρίων, σερβιρισμένα με πέστο ρόκας.

Θα φτιάξουμε όμως και ένα κέικ κανέλας με μήλα και σοκολάτα, για να συνοδεύουμε τον καφέ μας κάθε ημέρα αυτής της εβδομάδας.

Τρίτη 6/11
Κεφτεδάκια έχει το σημερινό μας μενού, μαγειρεμένα γιαχνί με πατάτες στην κατσαρόλα.

Τετάρτη 7/11
Μία βελουτέ χορτόσουπα θα φτιάξουμε για το τραπέζι της Τετάρτης, προσθέτοντας ξινόμηλα που θα δώσουν στη σούπα ακόμη πιο ωραία γεύση.

Μία εύκολη πίτα κολοκύθας θα συμπληρώσει ιδανικά το γεύμα μας.

Πέμπτη 8/11
Κοτοπουλάκι πανέ, με κρούστα από φιστίκια Αιγίνης θα ετοιμάσουμε σήμερα, που ψήνονται στο φούρνο για πιο υγιεινό αποτέλεσμα. Συνοδεύεται ιδανικά από τηγανητές πατάτες

ή μία διαφορετική γαρνιτούρα από καρότα σοτέ με πορτοκάλι και κύμινο.

Παρασκευή 9/11
Τραχανότο φτιάχνουμε για το τραπέζι της Παρασκευής, με λουκάνικο και πιπεριές. Ένα πιάτο με ξεχωριστή νοστιμιά!

Σάββατο 10/11
Θαλασσινό πακέτο έχουμε σήμερα, με γαύρο ψητό στη λαδόκολλα με ντομάτα και μυρωδικά.

Θα συνοδεύσουμε το ψάρι με γευστική φακοσαλάτα με αρωματικό dressing ταχινιού.

Κυριακή 11/11
Χοιρινό με μήλα θα φτιάξουμε για το κυριακάτικο τραπέζι. Μία διαφορετική και πολύ νόστιμη φθινοπωρινή συνταγή.

Για πρώτο πιάτο θα ετοιμάσουμε πατατόσουπα με Κρόκο Κοζάνης

και δίπλα μία πράσινη σαλάτα με ξινομυζήθρα και ρόδι.

Και για επιδόρπιο, σοκολατένια καρυδόπιτα.