Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 7/12
Με θρεπτική χορτόσουπα με ξινόμηλα, βελουτέ, ξεκινάμε την εβδομάδα. Σερβίρουμε στα πιάτα με μία κουταλιά γαλοτύρι που της πάει πολύ.

Τρίτη 8/12
Ζουμερές, σκορδάτες μπριζόλες που γίνονται στο πι και φι, ετοιμάζουμε για το τραπέζι της Τρίτης και τις συνοδεύουμε με κρέμα πολέντας.

Τετάρτη 9/12
Οι γίγαντες στο φούρνο είναι από τα πιο νόστιμα φαγητά για το καθημερινό τραπέζι, αλλά αν τους προσθέσουμε και κεφτεδάκια γίνονται ακόμα καλύτεροι.

Πέμπτη 10/12
Μετατρέπουμε το σπεντζοφάι σε πλούσια σάλτσα για μακαρόνια και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά απολαυστικό!

Παρασκευή 11/12
Γιατί να κάνουμε τα καλαμαράκια μόνο τηγανητά ή κρασάτα; Το φρικασέ τους ταιριάζει και μαγειρεύει ένα νοστιμότατο και πολύ υγιεινό φαγάκι που είναι και νηστίσιμο.

Σάββατο 12/12
Περιποιημένη ομελέτα με πιπεριές ετοιμάζουμε το Σάββατο. Μία νόστιμη και χορταστική συνταγή, που γίνεται εύκολα και γρήγορα.

Κυριακή 13/12
Για το κυριακάτικο τραπέζι ψήνουμε στο φούρνο κοτόπουλο λαχανιά. Παραδοσιακό βορειοελλαδίτικο φαγητό, κυρίως της Θράκης, πεντανόστιμο και χειμωνιάτικο.

Θα το συνοδεύσουμε με πράσινη σαλάτα με ρόδι, spread με φέτα και γιαούρτι

και για ορεκτικό, μπρουσκέτες με ψητά λαχανικά και αρωματικά.

Η τάρτα σοκολάτας με ρόδι θα γράψει τον πιο γλυκό επίλογο!