Κάθε Σάββατο η Ιωάννα Σταμούλου μάς δίνει ιδέες για να φτιάξουμε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας, που έρχεται, με τους καλύτερους και πιο υγιεινούς συνδυασμούς.

KYΡΙΑΚΗ 8/11
Τα χόρτα είναι στα καλύτερά τους αυτή την εποχή και σε μεγάλη ποικιλία. Η Ντίνα Νικολάου προτείνει να τα μαγειρέψουμε αβγολέμονο μαζί με τρυφερό χοιρινό κρέας. Φρικασέ δηλαδή με άγρια χόρτα και χοιρινό. Θα συμφωνήσω! Αλλά θα προσθέσω κι ένα ωραίο κυριακάτικο γλυκό στο μενού: μπακλαβάς λαδερός με μέλι από τα χεράκια του Ηλία μας!

ΔΕΥΤΕΡΑ 9/11
Ρεβίθια με ρύζι, σταφίδες και αρώματα μπαχαρικών. Μια απίθανη συνταγή από την Ελένη Ψυχούλη κι ο καλύτερος τρόπος να πάρει μπρος η κατσαρόλα της εβδομάδας.

ΤΡΙΤΗ 10/11
Έχει φρουτάλια σήμερα. Θα τη συνοδεύσουμε με ωραία πράσινη σαλάτα με ξινομυζήθρα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 11/11
Κεφτέδες
σήμερα, αλλά από γαύρο. Και χόρτα βραστά σαλάτα για συνοδεία τους ή μια ωραία μαρουλοσαλάτα.

ΠΕΜΠΤΗ 12/11
Χυλοπιτάκι με κοτόπουλο και διάφορα λαχανικά σήμερα, μαζί και φέτα. Νόστιμο και με τα όλα του!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/11
Παρασκευή και 13 και μαγειρεύουμε ονειρεμένη συνταγή της Γεωργίας Κοφινά που φέρνει άρωμα Μεσογείου στην κουζίνα μας και συνδυάζει τα φασολάκια με κιμά πικάντικο. Θα τα συνοδεύσουμε με ρύζι το δίχως άλλο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 14-11
Χορτοφαγική πίτσα σήμερα, με πιπεριές και μανιτάρια. Αν της προσθέσετε και λίγο τυράκι, εγώ δεν θα σας μαλώσω…

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr