Κάθε Σάββατο η Ιωάννα Σταμούλου μάς δίνει ιδέες για να φτιάξουμε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας, που έρχεται, με τους καλύτερους και πιο υγιεινούς συνδυασμούς.

Κυριακή 13/12
Σήμερα μαγειρεύουμε την ονειρεμένη Πανσέτα με κρασί στο φούρνο της Ελένης Ψυχούλη. Θα τη συνοδεύσουμε στο τραπέζι με Πατάτες αντινακτές με σαφράν του Ηλία Μαμαλάκη.

Και για γλυκό; Τarte tatin, η διάσημη ανάποδη μηλόπιτα με συνταγή του Δημήτρη Χρονόπουλου.

Δευτέρα 14/12
Ξεκινάμε την εβδομάδα παραδοσιακά με Tραχανόπιτα και μια χορταστική Σαλάτα με ελιές, μανιτάρια και ντοματίνια από τη Σιμόνη Καφίρη. Βάλτε στο μούσκιο και 200γρ. ρεβίθια γιατί μαγειρεύουμε όσπρια αύριο.

Τρίτη 15/12
Ρεβίθια με άγριο ρύζι και σταφίδες σήμερα! Ένα άκρως αρωματικό, νόστιμο και χορταστικό πιάτο από την Ελένη Ψυχούλη.

Τετάρτη 16/12
Κλασικό σνίτσελ σήμερα με συνταγή της Ντίνας Νικολάου.

Πέμπτη 17/12
Αφράτα μπιφτέκια γαλοπούλας σήμερα με ελαφριά αρωματική σαλάτα από τα χεράκια μου. Σας το έχουμε και σε βίντεο.

Παρασκευκή 18/12
Κοτόπουλο με φέτα από τα χεράκια του Ηλία μας (βίντεο). Θα το συνοδεύσουμε με χιονάτο πιλάφι ή ψητά λαχανικά κομμένα σε φέτες και ψημένα πάνω σε χαρτί ψησίματος πασπαλισμένα με λίγο αλάτι και ραντισμένα με λίγο ελαιόλαδο. Ή και τα δύο μαζί αν προτιμάτε.

Σάββατο 19/12
Εύκολη μακαρονάδα σήμερα με χυλοπίτες, σαλάμι και λιαστή ντομάτα από την Ελένη Ψυχούλη.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr