Κάθε Σάββατο η Ιωάννα Σταμούλου μάς δίνει ιδέες για να φτιάξουμε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας, που έρχεται, με τους καλύτερους και πιο υγιεινούς συνδυασμούς.

savvato-kyriaki anoigma-xoirino

Κυριακή 6/11
Σήμερα τυλίγουμε χοιρινό στη λαδόκολλα μαζί με τυρί και μανιτάρια και το σερβίρουμε στο κυριακάτικο τραπέζι ζεστό και ζουμερό.
Θα το συνοδεύσουμε με γκρατέν πατάτας. Και μια ωραία σαλάτα. Θα κλείσουμε γλυκά με μήλα ψημένα σε γλυκό κρασί. Την έχουμε και σε βίντεο τη συνταγή…

IKARIWTIKO-MPRIAM

Δευτέρα 7/11
Το ξέρετε το σουφικό της Ικαρίας; Είναι ένα τουρλού λαχανικών μαγειρεμένο στην κατσαρόλα με κρασί και ντομάτα. Με καλό χωριάτικο ψωμί και φέτα είναι ό,τι καλύτερο να ξεκινήσουμε την εβδομάδα μας.

farfales

Τρίτη 8/11
Φαρφάλες ή φιογκάκια; Όπως κι αν σας αρέσει να τα λέτε, μαγειρεμένα με ντομάτα και κοτόπουλο είναι ένα υπέροχο πιάτο.

xandresolivemagazine

Τετάρτη 9/11
Φασόλια χάντρες σήμερα, μαγειρεμένα με πιπεριές που τους πάνε χάρμα. Θα τα αγοράσουμε κατεψυγμένα, οπότε δεν χρειάζονται μούλιασμα. Με καλό ψωμί, ελίτσες και φετούλα από δίπλα, ξέρετε εσείς… Α, βάλτε από νωρίς στο μούσκιο τον μπακαλιάρο για αύριο. Εκτός αν τον αγοράσετε κι αυτόν κατεψυγμένο.

mpakaliaros

Πέμπτη 10/11
Μπακαλιάρος ψητός με ντοματίνια σοτέ και σάλτσα από κατίκι Δομοκού. Ξέρετε πώς του πάνε τα χόρτα από δίπλα; Ιδιαίτερα το σταμναγκάθι αυτή την εποχή είναι υπέροχο.

pikantiko-mpifteki-kotopoulo anoigma

Παρασκευή 11/11
Πικάντικο μπιφτέκι κοτόπουλου στη λαδόκολλα σήμερα, μια υπέροχη κι ιδιαίτερη συνταγή. Και πατάτες φούρνου σαν τηγανητές από δίπλα…

kavourmas-SAGANAKI

Σάββατο 12/11
Αμαρτωλό γι’ αυτό και πεντανόστιμο αυτό το σαγανάκι με τον καβουρμά και το αβγό. Ωστόσο γίνεται πολύ γρήγορα και τρώγεται δυστυχώς γρηγορότερα…

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr