Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 1/10
Καλωσορίζουμε τον Οκτώβριο με μία φίνα συνταγή με όσπρια και μανιτάρια. Θα φτιάξουμε, μπαρμπουνοφάσουλα κοκκινιστά με μανιτάρια, λοιπόν.

Θα τα σερβίρουμε με σαλάτα από ωμά παντζάρια, με καρότα, ξινόμηλο και καρύδια.

Τρίτη 2/10
Γιουβαρλάκια στο σημερινό τραπέζι, με πλιγούρι, αρωματικό ζωμό και αβγολέμονο.

Τετάρτη 3/10
Κουνουπίδι προτείνουμε για το τραπέζι της Τετάρτης, γιαχνί και εμπλουτισμένο με ελιές. Ένα πιάτο με πραγματικά πλούσια γεύση.

Τώρα είναι η εποχή και για να δοκιμάσουμε ένα φίνο, φρουτένιο γλύκισμα, όπως τα αχλάδια ποσέ.

Πέμπτη 4/10
Το κοτόπουλο ταιριάζει πολύ με φρούτα, αλλά και με τα μανιτάρια. Σήμερα λοιπόν, θα τα συνδυάσουμε, αρωματίζοντας το πιάτο με κάρι, που θα δώσει εξωτική γεύση στο καθημερινό μας τραπέζι.

Βάλτε αποβραδίς και ρεβίθια να μουλιάσουν, για την αυριανή συνταγή.

Παρασκευή 5/10
Μπακαλιάρο θα ψήσουμε στον φούρνο σήμερα, αλλά αντί για λαχανικά θα βάλουμε στο ταψί ρεβίθια!

Σάββατο 6/10
Δίνουμε γκουρμέ νότα στο σημερινό τραπέζι, φτιάχνοντας σκιουφιχτά μακαρόνια με άγρια μανιτάρια, αλλά και λάδι τρούφας. Οι φίλοι της τρούφας θα λατρέψουν αυτή τη συνταγή.

Κυριακή 7/10
Χοιρινό καρέ με γλάσο χαρουπόμελου ετοιμάζουμε για το κυριακάτικο τραπέζι, γαρνιρισμένο με ψητές πατάτες και μήλα.

Θα το συνοδεύσουμε με πράσινη σαλάτα με ρόδι, πορτοκάλι και λιαστή ντομάτα

και μανούρι τυλιχτό σε φύλλο με μέλι και σουσάμι.

Για επιδόρπιο, λαχταριστός λουκουμένιος κορμός, με 2 σοκολάτες παρακαλώ!

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr