Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 1/4
Η εβδομάδα ξεκινάει με την πιο διασκεδαστική μέρα του χρόνου, αν σας αρέσουν οι φάρσες φυσικά. Όσο για το φαγητό, θα μαγειρέψουμε κουκιά χλωρά γιαχνί με μάραθο, μια πολύ νόστιμη συνταγή. Αλήθεια λέμε!

Τρίτη 2/4
Σήμερα Τρίτη έχουμε όρεξη για νόστιμα ντολμαδάκια με κιμά, που θα συνοδεύσουμε με αρωματική σος γιαουρτιού.

Τετάρτη 3/4
Απολαυστική κόκκινη φασολάδα, με ρύζι αλλά και λουκάνικα θα φτιάξουμε για το τραπέζι της Τετάρτης.

Πέμπτη 4/4
Τι θα λέγατε για μία πικάντικη τηγανιά με χοιρινό και τυρί; Είναι ένας κλασικός μεζές της βορειοελλαδίτικης κουζίνας που παρέα με μία μερίδα τηγανητές πατάτες γίνεται ένα χορταστικό κυρίως πιάτο.

Παρασκευή 5/4
Ένα απλό, γρήγορο αλλά πολύ γευστικό τραχανότο θα ετοιμάσουμε σήμερα, που θα συνοδεύσουμε με κοπανιστή, που ταιριάζει απίστευτα με τον τραχανά.

Σάββατο 6/4
Σολομό μαριναρισμένο σε ποικιλία μυρωδικών θα ψήσουμε στο γκριλ και θα τον συνοδεύσουμε με πουρέ κόκκινης φακής -την πιο ξεχωριστή γαρνιτούρα για ψάρι!

Κυριακή 7/4
Μοσχαράκι γιουβέτσι με λιαστές ντομάτες ετοιμάζουμε για το κυριακάτικο τραπέζι

και το συνοδεύουμε με σαλάτα με παντζάρια, φασολάκια και κατσικίσιο τυρί

και μία τάρτα εποχής, με αγκινάρες και μπέικον.

Για επιδόρπιο φτιάχνουμε δροσερά ζελέ σοκολάτα – καρύδα, με κόκκινα φρούτα.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr