Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 11/11
Η εβδομάδα μας ξεκινάει με μία νόστιμη συνταγή από την Πορτογαλία. Θα ετοιμάσουμε φασόλια με θαλασσινά στην κατσαρόλα.

Τρίτη 12/11
Συνεχίζουμε το ταξίδι στις κουζίνες του κόσμου και την Τρίτη, με ένα μεξικάνικο πιάτο που θα λατρέψουν όλοι. Πατάτες με μπίρα, τσίλι κον κάρνε και τηγανητό αβγό!

Τετάρτη 13/11
Τι θα λέγατε για ένα περιποιημένο λαδερό σήμερα; Η μέρα είναι ιδανική για αρακά με σελινόριζα και πατάτες αλά πολίτα.

Πέμπτη 14/11
Μοσχαράκι με ρόδια μαγειρεύουμε για το τραπέζι της Πέμπτης. Ένα πιάτο με καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα, που με τη νοστιμιά του κερδίζει μόνο φίλους.

Παρασκευή 15/11
Έχετε δοκιμάσει ποτέ να συνδυάσετε ζυμαρικά με φασόλια; Είναι απίθανος συνδυασμός και θα το διαπιστώσετε φτιάχνοντας αυτό το τέλειο πιάτο με κοφτό μακαρονάκι, ντοματίνια, σπανάκι και σάλτσα από κόκκινα φασόλια.

Σάββατο 16/11
Για το τραπέζι του Σαββάτου επιλέγουμε ψάρι, αλλά σε μορφή burger, μπιφτέκια δηλαδή. Θα τα φτιάξουμε με σολομό και θα γίνουν τέλεια!

Κυριακή 17/11
Τα κυδώνια έκαναν για τα καλά την εμφάνιση τους και είναι ευκαιρία να τα αξιοποιήσουμε για να δώσουμε τέλεια γεύση στο κυριακάτικο τραπέζι. Θα ετοιμάσουμε κοτόπουλο στην κατσαρόλα με κυδώνια.

Θα το συνοδεύσουμε με σαλάτα με κουσκούς, ψητή κολοκύθα, γραβιέρα και σάλτσα πετιμέζι

και νόστιμες τάρτες με ανθότυρο και σάλτσα ντομάτας.

Μία εύκολη μους σοκολάτα είναι ότι πρέπει για επιδόρπιο.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr