Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 12/10
Με μία καροτόσουπα που δεν είναι βγαλμένη από τα μαγειρικά τεφτέρια της γιαγιάς, αλλά είναι γεμάτη εξωτικά αρώματα και πικάντικη γεύση, ξεκινάμε την εβδομάδα.

Τρίτη 13/10
Αρνάκι φρικασέ έχει το μενού της Τρίτης, αλλά για περισσότερη νοστιμιά εκτός από μαρούλι και μυρωδικά, προσθέτουμε και μανιτάρια.

Τετάρτη 14/10
Ρεβίθια ζητάει η Τετάρτη, αλλά ελαφρώς «πειραγμένα», με εξωτικά αρώματα που μας ταξιδεύουν γευστικά προς Ινδία, Μαρόκο και Βηρυτό…

Πέμπτη 15/10
Τυλίγουμε τα φιλέτα του κοτόπουλου σε ρολάκια, γεμιστά με βότανα, τα συνοδεύουμε με πουρέ πατάτας και έχουμε το τέλειο γεύμα για το καθημερινό τραπέζι.

Παρασκευή 16/10
Μία κλασική μαμαδίστικη συνταγή θαλασσινών έχει το τραπέζι της Παρασκευής. Μαγειρεύουμε σουπιές με σπανάκι.

Σάββατο 17/10
Φαρφάλες με κοτόπουλο, ρίγανη και ξύσμα λεμονιού ετοιμάζουμε σήμερα. Ένα πιάτο ζυμαρικών που φτιάχνουμε στο πι και φι και αρέσει πολύ και στα παιδιά.

Κυριακή 18/10
Για το κυριακάτικο τραπέζι ψήνουμε στο φούρνο κεφτεδάκια με μελιτζάνες, σε ένα συνδυασμό που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο και τα γαρνίρουμε με πατάτες φούρνου ή πουρέ.

Συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα με μανιάτικο παστό και dressing πορτοκαλιού

και για ορεκτικό, κρέπες με σπανάκι και τυριά.

Μήλα ψητά με σοκολατένια γέμιση, προτείνουμε για επιδόρπιο.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr