Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 14/1
Με λάχανο μπουρδέτο, ένα χειμωνιάτικο γιαχνί με καταγωγή από την Κέρκυρα, ξεκινάμε την εβδομάδα μας. Θα το συνοδεύσουμε με ζυμωτό ψωμί και μία ωραία, πικάντικη φέτα.

Τρίτη 15/1
Κοτόπουλο στην κατσαρόλα με κυδώνια έχει το μενού της Τρίτης, σε μια νόστιμη παραλλαγή Αρτινής συνταγής.

Βάλτε το βράδυ και ρεβίθια στο νερό, για την αυριανή συνταγή.

Τετάρτη 16/1
Η Τετάρτη ζητάει όσπρια και εμείς σήμερα θα βάλουμε στο φούρνο ρεβίθια με λιαστές ντομάτες και μπόλικα μυρωδικά, να μοσχοβολήσει το σπίτι!

Πέμπτη 17/1
Απλά τα πράγματα σήμερα. Θα πλάσουμε κεφτεδάκια κλασικά και αγαπημένα, που αρέσουν πολύ και στα παιδιά. Για συνοδευτικό επιλέγουμε πατάτες τηγανητές, ρύζι ή πουρέ πατάτας, ανάλογα με τα γούστα του καθενός.

Παρασκευή 18/1
Χυλοπίτες θα φτιάξουμε σήμερα παρέα με ένα ξεχωριστό αλλαντικό, τον καβουρμά. Γίνονται εύκολα, γρήγορα και δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

Σάββατο 19/1
Η εποχή ζητάει σούπες! Σήμερα λοιπόν, θα ετοιμάσουμε μία χορταστική ψαρόσουπα με μπακαλιάρο, πατάτες, καρότα και τζίντζερ.

Κυριακή 20/1
Για το κυριακάτικο τραπέζι προτείνουμε οσομπούκο στο φούρνο με κρεμμυδάκια, που ταιριάζει πολύ με πουρέ πατάτας ή σελινόριζας.

Θα το συνοδεύσουμε με πράσινη σαλάτα με κρουτόν, σταφίδες και αμύγδαλα,

και μία ωραία τάρτα κολοκύθας με σπανάκι και μπλε τυρί.

Για επιδόρπιο, φίνα κρέμα πορτοκάλι σερβιρισμένα με ζεστή κομπόστα αποξηραμένων φρούτων.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr