Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 19/11
Ντοματόσουπα από την Τοσκάνη με φασόλια -σαν τη δική μας φασολάδα, δηλαδή-, θα φτιάξουμε για το πρώτο τραπέζι της εβδομάδας, που σερβίρεται πασπαλισμένη με παρμεζάνα.

Τρίτη 20/11
Μια εύκολη και γρήγορη μακαρονάδα με κοτόπουλο και άρωμα από τζίντζερ φτιάχνουμε σήμερα

και το συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα με ανθότυρο, ρόδι και καρύδια.

Τετάρτη 21/11
Πικάντικο κουνουπίδι γιαχνί ετοιμάζουμε για το τραπέζι της Τετάρτης, πλούσιο σε αρώματα και γεύση και θα το συνοδεύσουμε με ζεστό ζυμωτό ψωμί και καλή φέτα.

Μία σαλάτα με ψητά παντζάρια και όσπρια θα μπορούσε άνετα να προστεθεί στο τραπέζι μας.

Πέμπτη 22/11
Κεφτεδάκια ψήνουμε σήμερα στο φούρνο, με κυδωνάτες πατάτες. Ένα φαγητό που θα αρέσει σε μικρούς και μεγάλους.

Παρασκευή 23/11
Για το τραπέζι της Παρασκευής προτείνουμε θρεπτικό λαχανόρυζο με πράσα, ένα από τα πιο κλασικά φθινοπωρινά πιάτα.

Σάββατο 24/11
Ψαράκι θα φτιάξουμε σήμερα και συγκεκριμένα τηγανητή γλώσσα με σπανάκι σοτέ

και θα το συνοδεύσουμε με χορταστική σαλάτα ρόκα με ψητή κολοκύθα, κουσκούς, γραβιέρα και σάλτσα πετιμέζι.

Κυριακή 25/11
Μπολονέζ φούρνου ή αλλιώς το δικό μας παστίτσιο σε ιταλική εκδοχή ετοιμάζουμε για το κυριακάτικο τραπέζι.

Θα το συνοδεύσουμε με σαλάτα αντίδια, με πορτοκάλι και μπλε τυρί

και κρέπες σπανάκι για ορεκτικό.

Για επιδόρπιο θα σερβίρουμε μοσχομυριστά πουγκιά με κολοκύθα και κυδώνι.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr