Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 2/12
Έχετε δοκιμάσει ποτέ την caldo verde; Είναι η χορτόσουπα της Πορτογαλίας και το πιάτο με το οποίο θα ξεκινήσουμε τη νέα εβδομάδα.

Τρίτη 3/12
Ένα θαλασσινό γιουβετσάκι με γαρίδες και μπρόκολο, ετοιμάζουμε για το τραπέζι της Τρίτης. Εύκολο και πολύ γευστικό!

Τετάρτη 4/12
Συνδυάζουμε τα φασόλια με τα μανιτάρια, για το τραπέζι της Τετάρτης και το αποτέλεσμα είναι ένα υπέροχο φαγητό που τρώγεται το ίδιο ευχάριστα ζεστό ή κρύο και συνοδεύεται με ελιές, λακέρδα και τουρσιά.

Πέμπτη 5/12
Ένα απλό και εύκολο ριζότο με μπίρα και κρόκο Κοζάνης προτείνουμε για την Πέμπτη. Εκτός από την ωραία γεύση του τις εντυπώσεις κερδίζει και το χρώμα του.

Παρασκευή 6/12
Υπάρχει τίποτα καλύτερο τις χειμωνιάτικες μέρες από ένα πιάτο ζεστή κοτόσουπα; Θα την απολαύσει με χαρά όλη η οικογένεια.

Σάββατο 7/12
Για το Σάββατο προτείνουμε ένα λαχταριστό και αφράτο σουφλέ σπανάκι με τριλογία τυριών -μετσοβόνε, γραβιέρα και κασέρι.

Κυριακή 8/12
Sunday roast με χοιρινό στο φούρνο με πορτοκάλι και γλάσο από πετιμέζι, ένα υπέροχο φαγητό για κάθε κυριακάτικο τραπέζι του χειμώνα!

Θα το συνοδεύσουμε με γκρατέν με πατάτες, σελινόριζα και σύγκλινο

και σαλάτα με παντζαρόφυλλα, αγκινάρες και σελινόριζα.

Για επιδόρπιο θα φτιάξουμε μία ωραία, χειμωνιάτικη πάβλοβα.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr