Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 20/7
Τι και αν είναι Δευτέρα σήμερα; Εμείς λαχταρήσαμε ένα νόστιμο μουσακά με καλοκαιρινά λαχανικά, για να αρχίσει νόστιμα η εβδομάδα μας.

Τρίτη 21/7
Τάρτα θα φτιάξουμε την Τρίτη και συγκεκριμένα κις με κοτόπουλο και κολοκυθάκια. Παρέα με μία σαλάτα γίνεται πλήρες γεύμα.

Τετάρτη 22/7
Το γαριδοπίλαφο δε γίνεται μόνο με ρύζι, γίνεται και με πλιγούρι και είναι εξίσου νόστιμο. Για ακόμη περισσότερη γεύση προσθέτουμε αγκινάρες και αρωματίζουμε με άνηθο και δυόσμο.

Πέμπτη 23/7
Τι θα λέγατε να ψήσουμε ζουμερά μπριζολάκια με πικάντικη μαρινάδα και να τα συνοδεύσουμε με δροσερή σαλάτα από μαριναρισμένα, ωμά κολοκυθάκια; Ωραία πρόταση για καλοκαιρινό τραπέζι!

Παρασκευή 24/7
Η χωριάτικη σαλάτα μετατρέπεται σε σάλτσα για ζυμαρικά και δίνει δροσερή γεύση στο καθημερινό τραπέζι.

Σάββατο 25/7
Κόντρα φιλέτα μοσχαριού ψήνουμε σήμερα και τα συνοδεύουμε με τη διάσημη καταλανική σάλτσα romesco με πιπεριές, αμύγδαλα και ψωμί. Οι τηγανητές πατάτες είναι η καλύτερη γαρνιτούρα.

Κυριακή 26/7
Για το κυριακάτικο τραπέζι προτείνουμε ψάρι. Θα βάλουμε τσιπούρες με λαχανικά και μυρωδικά στο φούρνο

και θα τις συνοδεύσουμε με σαλάτα με βλίτα, αμπελοφάσουλα και πατάτες

και για ορεκτικό, μελιτζανόπιτα με πιπεριές φέτα και κασέρι.

Peche Melba ή αλλιώς ροδάκινα με παγωτό, ετοιμάζουμε για επιδόρπιο.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr