Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 21/10
Με ποικιλία φασολιών εγκαινιάζουμε τη νέα εβδομάδα, παρέα με καλαμαράκια που ως γνωστόν ταιριάζουν πολύ με τα όσπρια.

Τρίτη 22/10
Κοτόπουλο πικάντικο, μαριναρισμένο σε γιαούρτι και κρόκο Κοζάνης έχει το μενού της Τρίτης. Ένα πιάτο που συνδυάζεται άψογα με πιλάφι.

Τετάρτη 23/10
Ζεστή και αρωματική καροτόσουπα με κύμινο και κάρι θα ετοιμάσουμε για το τραπέζι της Τετάρτης. Αν θέλετε, μπορείτε να τη συνοδεύσετε με μία ανάλαφρη κρέμα γιαουρτιού.

Πέμπτη 24/10
Άρωμα και γεύση από την Πόλη στο μενού της Πέμπτης, με καρνί γιαρίκ ή αλλιώς μελιτζάνες γεμιστές με κιμά.

Παρασκευή 25/10
Αφράτες εσωτερικά και τραγανές εξωτερικά ψαροκροκέτες, που σερβίρονται με πατάτες τηγανητές, ετοιμάζουμε για το τραπέζι της Παρασκευής.

Σάββατο 26/10
Το πιο λαχταριστό σουφλέ ζυμαρικών, με με πέννες, μανιτάρια και μπεσαμέλ προτείνουμε για το σημερινό μενού. Ένα φαγητό που θα ενθουσιάσει και τους πιο απαιτητικούς!

Κυριακή 27/10
Η Κυριακή αγαπάει τα ψητά και γι αυτό σήμερα θα βάλουμε στο φούρνο χοιρινό καρέ με γλάσο χαρουπόμελου και μήλα! Η τέλεια φθινοπωρινή πρόταση δηλαδή.

Θα το συνοδεύσουμε με περιποιημένη σαλάτα από κόκκινο λάχανο με σύκα και καρύδια

και μανιτάρια γεμιστά με πολύχρωμες πιπεριές και τυρί κρέμα.

Και για επιδόρπιο, ορφανό κανταΐφι. Απλό αλλά απίστευτα λαχταριστό!

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr