Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 22/6
Οι κολοκυθοανθοί γίνονται υπέροχα γεμιστά, με ρύζι, κουκουνάρι και σταφίδες και συνοδεύονται στο τραπέζι. από μια δροσερή σος γιαουρτιού.

Τρίτη 23/6
Τα παπουτσάκια είναι από τις κλασικές καλοκαιρινές συνταγές. Αυτή τη φορά όμως, επιλέγουμε να γεμίσουμε με κιμά και μπεσαμέλ τα μανιτάρια πόρτο μπέλο.

Τετάρτη 24/6
Όσπρια και ψάρι είναι από τους συνδυασμούς που δεν μας απογοητεύουν ποτέ. Για το τραπέζι της Τετάρτης λοιπόν, «παντρεύουμε» τα μαυρομάτικα φασολάκια με καπνιστή πέστροφα.

Πέμπτη 25/6
Μην σας ξεγελάει το όνομα της συνταγής, η «αλμυρή τούρτα» δεν είναι άλλο από μια νόστιμη ομελέτα με ρόκα και τυριά, που ετοιμάζετε πολύ εύκολα.

Παρασκευή 26/6
Την Παρασκευή έχουμε όρεξη για ζυμαρικά, γι αυτό και θα φτιάξουμε την αγαπημένη μας μακαρονάδα μπολονέζ, αλλά στην χορτοφαγική εκδοχή της, με μανιτάρια αντί για κιμά.

Σάββατο 27/6
Χταποδάκι στη λαδόκολλα ψήνουμε το Σάββατο. Χρειάζεται το χρόνο του για να γίνει, αλλά η νοστιμιά αυτού του πιάτου αξίζει την αναμονή. Συνοδεύουμε με ελαφρώς λιωμένες πατάτες και μια πλούσια σάλτσα μαυροδάφνης.

Κυριακή 28/6
Στρώνουμε κυριακάτικο τραπέζι με ψητό αρωματικό αρνάκι, που κάνει καλή παρέα στο πιάτο με πατάτες τηγανητές.

Το συνοδεύουμε με δροσερή σαλάτα φατούς

και πικάντικα μπουρεκάκια με κοπανιστή.

Για επιδόρπιο, φτιάχνουμε την πιο εύκολη τούρτα παγωτό με κόκκινα φρούτα και μπισκότο.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr