Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 25/3
Η 25η Μαρτίου είναι συνδυασμένη με τον μπακαλιάρο, γι αυτό και εμείς θα ξεκινήσουμε ανάλογα την εβδομάδα μας, με μπακαλιάρο φρικασέ με αντίδια.

Τρίτη 26/3
Ζυμαρικά επιλέγουμε για το σημερινό τραπέζι και για αυτό θα φτιάξουμε μία ξεχωριστή μακαρονάδα με παπαρδέλες, μπρόκολο και 4 τυριά.

Τετάρτη 27/3
Τη λιβανέζικη εκδοχή του μουσακά λέμε να δοκιμάσουμε σήμερα, που θυμίζει περισσότερο λαδερό κατσαρόλας. Ένα πραγματικά νόστιμο πιάτο!

Πέμπτη 28/3
Σήμερα έχουμε όρεξη για ζουμερά παϊδάκια, ψημένα στο φούρνο! Για συνοδευτικό τους θα βάλουμε στο φούρνο και ένα ταψί πατάτες.

Παρασκευή 29/3
Μιας και τη Δευτέρα το μενού μας είχε ψάρι, για το τραπέζι της Παρασκευής επιλέγουμε όσπρια και γι αυτό θα φτιάξουμε μία αρωματική ρεβιθάδα με μάραθα και λουκάνικα για μία ελαφρώς πικάντικη πινελιά.

Σάββατο 30/3
Ρολό κιμά γεμιστό με αβγά θα φτιάξουμε σήμερα, παρέα με πατάτες φούρνου. Κλασικό και αγαπημένο!

Κυριακή 31/3
Λέμε να δώσουμε ethnic γεύση στο κυριακάτικο τραπέζι, με πικάντικο κοτόπουλο με πιλάφι από ρύζι basmati.

Για ορεκτικό θα ετοιμάσουμε μικρά λαχματζούν με κιμά από λουκάνικο και γιαούρτι

και δίπλα μία τρίχρωμη σαλάτα από πιπεριές.

Όσο για επιδόρπιο, τα κιουνεφέ με ανθότυρο και βύσσινο είναι ό,τι πρέπει.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr