Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 25/2
Με καροτόσουπα θα ξεκινήσουμε την εβδομάδα μας, αρωματισμένη με κάρι και σερβιρισμένη με τηγανητά πράσα.

Τρίτη 26/2
Εναλλακτικά μπιφτέκια θα ζυμώσουμε σήμερα, με μοσχαρίσιο κιμά αλλά και σπανάκι. Σερβίρονται με τηγανίτες από πατάτες ή για όποιον θέλει κάτι πιο απλό με κλασικές τηγανητές πατάτες.

Τετάρτη 27/2
Ρεβίθια και χταπόδι ταιριάζουν πολύ. Γι αυτό και εμείς θα τα «παντρέψουμε», σε μία πεντανόστιμη, χυλωμένη ρεβιθάδα φούρνου.

Πέμπτη 28/2
Τσικνοπέμπτη σήμερα και θα ψήσουμε ζουμερά μπριζολάκια! Και για την τσίκνα μην αγχώνεστε, την επιβάλει η μέρα!

Και για συνοδευτικό, οπωσδήποτε μία τυροκαυτερή ή ένα τζατζίκι.

Παρασκευή 1/3
Ένα πληθωρικό πιάτο με ζυμαρικά λαχταρίσαμε σήμερα, για να υποδεχθούμε πανηγυρικά τον πρώτο μήνα της Άνοιξης, γι αυτό και θα ψήσουμε ταλιατέλες au gratin με τυριά και ντοματάκια κονφί.

Σάββατο 2/3
Ροφό με σέλινο ετοιμάζουμε για το σημερινό τραπέζι, ένα νόστιμο πιάτο με υπέροχα αρώματα.

Κυριακή 3/3
Μοσχαράκι σοφρίτο προτείνουμε για το κυριακάτικο τραπέζι, που θα το σερβίρουμε με αφράτο πουρέ πατάτας.

Θα το συνοδεύσουμε με σαλάτα με σπανάκι και αβοκάντο

και για ορεκτικό, νόστιμες αγνόπιτες από την Κρήτη.

Ένα κέικ σοκολάτα – φουντούκι με επικάλυψη σοκολάτας, θα δώσει τον ιδανικό επίλογο σε αυτό το τραπέζι.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr