Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

DEYTERA--REVITHOKEFTEDES

Δευτέρα 25/6
Με αφράτους ρεβυθοκεφτέδες λέμε να ξεκινήσουμε την εβδομάδα μας, που σερβίρονται ως φαλάφελ με ζεστές πίτες, ψιλοκομμένα λαχανικά και σάλτσα με ταχίνι, αλλά και σκέτοι παρέα με μία πράσινη σαλάτα.

OMELETA FOYRNOY ME PATATES KAI KOLOKYTHAKIA

Τρίτη 26/6
Καλοκαιρινή ομελέτα με κολοκυθάκια ετοιμάζουμε σήμερα, ψημένη όμως στο φούρνο αντί για το τηγάνι.

karpouzosalata me tomata kai vasiliko

Δίπλα της μπορούμε να βάλουμε μία ξεχωριστή σαλάτα που συνδυάζει τις ντομάτες με το… καρπούζι! Μην σας τρομάζει ο συνδυασμός, είναι απίστευτα γευστική.

imam_slider

Τετάρτη 27/6
Οι μελιτζάνες στην καλύτερη εκδοχή τους γίνονται ιμάμ μπαϊλντί! Εμείς το ετοιμάζουμε εύκολα και το απολαμβάνουμε χωρίς καθόλου να μπαϊλντίσουμε!

xoriatiki-ston-ntako

Και για συνοδευτικό, χωριάτικη σαλάτα με παξιμάδι ή ακόμη καλύτερα χωριάτικη πάνω σε παξιμάδι, ντάκο δηλαδή.

skarmoutsos_souvlaki galopoula3

Πέμπτη 28/6
Έχουμε όρεξη για σουβλάκια σήμερα, σπιτικά και ζουμερά, με γαλοπούλα και λαχανικά! Θα αρέσουν πολύ και στα παιδιά.

patates bravas

Θα τα συνοδεύσουμε κλασικά με τηγανητές πατάτες, αλλά στην ισπανική εκδοχή τους, με σάλτσα μπράβας.

spaggeti-me-safran&-kolokythakia-anoigma

Παρασκευή 29/6
Μια καλοκαιρινή και ελαφριά μακαρονάδα με σοταρισμένα κολοκυθάκια, σαφράν και παρμεζάνα, που ετοιμάζεται γρήγορα και αρέσει πάρα πολύ, βάζουμε στο τραπέζι της Παρασκευής.

barbunia-nik

Σάββατο 30/6
Το ψάρι ταιριάζει πολύ με τα χόρτα, γι αυτό και σήμερα θα συνοδεύσουμε τα τραγανά μπαρμπούνια μας με αλμύρα και λαχανικά.

poluxrwmes piperies me tampoule

Το πλιγούρι ταιριάζει πολύ ως συνοδευτικό, γι αυτό και προτείνουμε αρωματικό ταμπουλέ που μπορούμε να σερβίρουμε μέσα σε πιπεριές για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

XOIRINH-PANSETA-ROLO-MPREZE

Κυριακή 1/7
Χοιρινή πανσέτα ρολό μπρεζέ με μέλι, μουστάρδα και βαλσαμικό ετοιμάζουμε για το κυριακάτικο τραπέζι.

21150305_17090_prasini-salata-me-diaforetika-xromata

Θα το συνοδεύσουμε με χιονάτο πιλάφι και πολύχρωμη σαλάτα με βινεγκρέτ εσπεριδοειδών.

pagwmeno-soufle

Και για επιδόρπιο, παγωμένο σουφλέ με ρούμι και σταφίδες.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr