Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 28/1
Ζεστή και θρεπτική σούπα μινεστρόνε με μανέστρα και λαχανικά, ετοιμάζουμε για το τραπέζι της Δευτέρας.

Τρίτη 29/1
Σήμερα η μέρα ζητάει μαγειρευτό και γι αυτό θα φτιάξουμε κλασικό κοκκινιστό μοσχαράκι, παρέα με ρύζι ή τηγανητές πατάτες.

Τετάρτη 30/1
Τι θα λέγατε για μία εύκολη και γρήγορη φάβα σήμερα; Σερβίρεται ιδανικά και μόνη της, με λίγο λάδι και κάποιο παστό ψαράκι δίπλα της, αλλά παρέα με τα καραμελωμένα κρεμμύδια της συνταγής είναι απλά άπαιχτη!

Πέμπτη 31/1
Σήμερα θα ζυμώσουμε μπιφτέκια με κιμά κοτόπουλου, που είναι και light και πολύ γευστικά

και θα τα συνοδεύσουμε με μία ελαφριά μακαρονοσαλάτα με φέτα.

Παρασκευή 1/2
Ένα κρεμώδες και λαχταριστό ριζότο με μανιτάρια επιθυμήσαμε σήμερα. Αντί για τα κλασικά λευκά μανιτάρια όμως, θα το κάνουμε με πλευρώτους.

Σάββατο 2/2
Το χταπόδι δεν γίνεται μόνο ανεπανάληπτος μεζές, αλλά και ένα πολύ ωραίο κυρίως πιάτο για το οικογενειακό τραπέζι. Θα το κάνουμε κρασάτο λοιπόν, παρέα με πατάτες και ελιές.

Κυριακή 3/2
Κυριακή σήμερα και ο φούρνος ζητάει γάστρα! Θα ψήσουμε κατσικάκι με πετιμέζι και πατάτες.

Θα το συνοδεύσουμε με σαλάτα με ψητά παντζάρια, ρόκα, αβοκάντο και καρύδια

και για ορεκτικό, μανιτάρια γεμιστά με ανθότυρο και κεφαλογραβιέρα.

Ένας κορμός με μπισκουί από φιστίκι Αιγίνης και μους μανταρίνι είναι το καλύτερο επιδόρπιο για αυτό το γεύμα.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr