Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 29/4
Η Δευτέρα του Πάσχα μας βρίσκει να ψάχνουμε νόστιμες συνταγές να αξιοποιήσουμε το αρνάκι που έμεινε από την προηγούμενη μέρα. Θα φτιάξουμε ένα νόστιμο ατζέμ πιλάφι με αρνάκι.

Τρίτη 30/4
Μετά από τόσα γιορτινά τραπέζια έχουμε ανάγκη για ένα διάλειμμα από το κρέας. Σήμερα λοιπόν θα ετοιμάσουμε μία σούπα με ντομάτα και πιπερόριζα, που τρώγεται το ίδιο ευχάριστα και κρύα.

Τετάρτη 1/5
Πρωτομαγιά και ετοιμάζουμε καλαθάκι για πικ νικ στην εξοχή, με ινδικά πιτάκια Samosas με κοτόπουλο και αρωματικό γιαούρτι

Σαλάτα tacos με κιμά, τυρί τσεντάρ και ψητές τορτίγιες

και δροσερή ροζ λεμονάδα με φράουλα και βασιλικό.

Πέμπτη 2/5
Μία ανοιξιάτικη συνταγή με θαλασσινά προτείνουμε για την Πέμπτη, με χταπόδι μαγειρεμένο με αγκινάρες.

Παρασκευή 3/5
Φασόλια χάντρες μαγειρεμένα με κάρι και λαχανικά έχουμε στο σημερινό μενού. Ένα πιάτο με ιδιαίτερη γεύση και ωραίο άρωμα.

Σάββατο 4/5
Μια νόστιμη και χορταστική μακαρονάδα, με σάλτσα από πιπεριές και αντζούγιες θα ετοιμάσουμε για το σημερινό τραπέζι, που δεν χρειάζεται και πολύ χρόνο στην προετοιμασία της.

Κυριακή 6/5
Ένα πληθωρικό μουσακά θα ετοιμάσουμε για το κυριακάτικο τραπέζι

και θα τον συνοδεύσουμε με σαλάτα ταμπουλέ με κολοκύθια και φέτα

και μία εύκολη τυρόπιτα.

Για επιδόρπιο, ανάλαφρη μους γιαουρτιού με φράουλες.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr