Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 3/6
Φάβα λέμε να βάλουμε στο πρώτο τραπέζι της εβδομάδας, πλούσια σε άρωμα και γεύση.

Τρίτη 4/6
Μία γευστική εναλλακτική της Καρπενησιώτικης συνταγής για κεφτέδες κοκκινιστούς με πιπεριές, προτείνουμε για το μενού της Τρίτης.

Τετάρτη 5/6
Δίνουμε ethnic γεύση στο γεύμα, με λαχανικά με κάρι που για να ολοκληρωθούν πρέπει να τα σερβίρουμε με βρασμένο ρύζι basmati.

Πέμπτη 6/6
Μοσχαράκι μαγειρεμένο στην κατσαρόλα με μελιτζάνες, ένα κλασικό καλοκαιρινό φαγητό της Μικράς Ασίας θα φτιάξουμε σήμερα.

Παρασκευή 7/6
Light θα είναι το σημερινό μας γεύμα, με φιλέτα τσιπούρας αρωματισμένα με κόλιανδρο και λάιμ.

Σάββατο 8/6
Τα σαββατοκύριακα του καλοκαιριού ζητούν εύκολες και ελαφριές συνταγές, όπως μία μακαρονάδα με πέννες ολικής άλεσης με σάλτσα χωριάτικης σαλάτας.

Κυριακή 9/6
Κουνέλι στη γάστρα με δεντρολίβανο και κρασί ετοιμάζουμε για το κυριακάτικο τραπέζι.

Θα το συνοδεύσουμε με πουρέ λαχανικών -πατάτα, καρότο ή αρακά ανάλογα με το τι προτιμάει ο καθένας

και μία δροσερή πράσινη σαλάτα με dressing φράουλας και παξιμαδάκια Κυθήρων.

Για επιδόρπιο επιλέγουμε αφράτη κερασόπιτα, σαν κέικ.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr