Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 4/11
Ξεχωριστούς κεφτέδες με φακές και κινόα θα φτιάξουμε για το πρώτο μενού της εβδομάδας και όσοι θέλουν μπορούν να τους κάνουν club sandwich για το γραφείο ή να τους απολαύσουν ως έχουν, παρέα με σαλάτα.

Τρίτη 5/11
Κοτόπουλο Cordon Bleu ή αλλιώς σνίτσελ κοτόπουλου γεμιστό με ζαμπόν και γραβιέρα, που θα απολαύσουμε παρέα με τηγανητές πατάτες και σαλάτα, προτείνουμε για το τραπέζι της Τρίτης.

Τετάρτη 6/11
Μπαίνουμε σιγά-σιγά σε πιο χειμωνιάτικη διάθεση, μια μία ωραία βελουτέ σούπα από σελινόριζα. Μία ελαφριά και γευστική πρόταση για το μενού της Τετάρτης.

Πέμπτη 7/11
Για το σημερινό τραπέζι θα φτιάξουμε χοιρινό αβγολέμονο, ένα από τα πιο κλασικά και αγαπημένα μας φαγητά αυτή την εποχή.

Παρασκευή 8/11
Ψαράκι στο χαρτί ψήνουμε για το σημερινό τραπέζι και συγκεκριμένα πέστροφα. Θα την αρωματίσουμε με θυμάρι και ρίγανη και θα γίνει πεντανόστιμη.

Σάββατο 9/11
Το τραπέζι του Σαββάτου έχει κάτι από brunch, μιας και θα φτιάξουμε κροκ μεσιέ φούρνου παρέα με σαλάτα με βαλεριάνα. Απλό αλλά απίστευτα χορταστικό.

Κυριακή 10/11
Κεφτέδες με πράσα στο φούρνο θα ψήσουμε για το κυριακάτικο τραπέζι. Ένα πολύ νόστιμο φαγητό για όλη την οικογένεια.

Θα το γαρνίρουμε με κλασικό, βουτυράτο πουρέ

και πράσινη σαλάτα με ρόδι και dressing από πετιμέζι και βαλσαμικό.

Ένα πληθωρικό σοκολατένιο γαλακτομπούρεκο, θα δώσει τον ιδανικό επίλογο στο γεύμα.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr