Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 4/3
Εναλλακτική φασολάδα βελουτέ, αρωματισμένη με τζίντζερ και κάρι θα ετοιμάσουμε για το τραπέζι της Δευτέρας. Ένα πολύ αρωματικό πιάτο!

Τρίτη 5/3
Λαχταριστά μπουτάκια κοτόπουλου, με κρούστα από σουσάμι φτιάχνουμε σήμερα, που θα ξετρελάνουν και τα παιδιά. Σερβίρονται ιδανικά με τηγανητές πατάτες ή κάποιο πουρέ.

Τετάρτη 6/3
Ένα λαδερό το ζητάει η μέρα, γι αυτό και σήμερα θα φτιάξουμε αγκινάρες αλά πολίτα. Κλασική αξία!

Πέμπτη 7/3
Απόκριες έχουμε και τέτοιες μέρες τα ζυμαρικά και ειδικά οι μακαρονόπιτες παίζουν πολύ. Θα συνοδεύσουμε τη μακαρονόπιτα με μία φρέσκια πράσινη σαλάτα και έτοιμο το σημερινό τραπέζι.

Παρασκευή 8/3
Μια εύκολη συνταγή για μπαρμπούνια με πορτοκάλια και ελιές, που αγαπάμε για την υπέροχη γεύση της και το μοναδικό της άρωμα, προτείνουμε για το τραπέζι της Παρασκευής.

Σάββατο 9/3
Μαραθόρυζο κοκκινιστό με άνηθο και γλυκάνισο φτιάχνουμε σήμερα

και για να γλυκαθούμε μέρες που είναι, θα φτιάξουμε και σιροπιαστά κατιμέρια από την Κω.

Κυριακή 10/3
Κυριακή Τυρινή και τελευταία ημέρα της Αποκριάς, θα το γιορτάσουμε με τας κεμπάπ και χυλοπίτες σε πακετάκια φύλλου

και ζουμερή πίτα της Τυρινής… χωρίς φύλλο.

Τα συνοδεύουμε με μία πλούσια σαλάτα με ποικιλία λαχανικών

και για επιδόρπιο, τραγανοί λουκουμάδες της Αποκριάς.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr