Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σας δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 8/2

Αξιοποιεί την κολοκύθα με έναν από τους πιο νόστιμους τρόπους, στην κατσαρόλα παρέα με μοσχαράκι.

Τρίτη 9/2

Εύκολη και νόστιμη συνταγή με κοτόπουλο και λαχανικά, που θα απολαύσει όλη η οικογένεια.

Τετάρτη 10/2

Αν μέχρι σήμερα η κλασική σούπα έκανε τις φακές βαρετές, το φακόρυζο με τα καραμελωμένα κρεμμύδια τις αναβαθμίζουν σε ένα πλούσιο γεύμα.

Πέμπτη 11/2

Ιδανική, όταν απλά και γρήγορα θέλετε να φτιάξετε μια βελούδινη σούπα και θέλετε να αποφύγετε κρέατα και ζυμαρικά.Συνοδέψτε τη με μπόλικα κρουτόν ή φρυγανισμένο ψωμί.

Παρασκευή 12/2

Τα κανελόνια δεν γεμίζονται μόνο με κιμά. Δοκιμάστε τα με μια διαφορετικ γέμιση από σαρδέλες!

Σάββατο 13/2

Αυτή η ομελέτα θυμίζει το κρητικό κολοκυθομπούρεκο χωρίς το φύλλο. Νόστιμη και χορταστική, κάνει μια χαρά γιακυρίως πιάτο.

Κυριακή 14/2

Μιας και είναι και του Αγίου Βαλεντίνου, γιατί να μην μαγειρέψετε ένα πιο επίσημο δείπνο; Για κυρίως, ψαρονέφρι σε ένα γευστικό ταίριασμα με πουρέ πατάτας και σάλτσα ροδιού, πιάτο που ταιριάζει υπέροχα με την πέρίσταση!

Ξεκινήστε με δροσερή πράσινη σαλάτα με συριανό τυρί Σαν Μιχάλη και ένα πολύ γευστικό dressing, που την κάνουν ιδανική επιλογή για κάθε χειμωνιάτικο τραπέζι.

Σαν συνοδευτικό, ιδανική επιλογή είναι τα πακετάκια φέτας με γλυκόξινη σάλτσα από μέλι.

Και για το τέλος, ζουμερή και απίστευτα λαχταριστή σοκολατόπιτα με καρύδια, που σερβίρετε με σάλτσα σοκολάτας και αν θέλετε και με μία μπάλα παγωτό. Ό,τι πρέπει για να κλείσετε ένα αγιοβαλεντίνικο τραπέζι.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr