Κάθε Σάββατο η Ιωάννα Σταμούλου μάς δίνει ιδέες για να φτιάξουμε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας, που έρχεται, με τους καλύτερους και πιο υγιεινούς συνδυασμούς.

MOSXARI-ME-FINOKIO-KAI-SALTSA-MASTIHAS

Κυριακή 20-12
Στρώνουμε κυριακάτικο τραπέζι με μοσχαράκι μαγειρεμένο με φινόκιο και αρώματα μαστίχας της Γεωργίας Κοφινά. Και για γλυκό ένα ρολό με αφράτη κρέμα λευκής σοκολάτας και γλυκό τριαντάφυλλο του Ανδρέα Λαγού.

Δευτέρα 21-12
Για σήμερα έχουμε ένα εύκολο και χορταστικό πιάτο ζυμαρικών μαζί με κοτόπουλο, λαχανικά και φέτα με δική μου συνταγή. Γιατί έχουμε και κουραμπιέδες αμυγδάλου να ψήσουμε. Σας έχουμε την συνταγή και σε βίντεο.

MELOMAKARONA1

Τρίτη 22-12
Κάτι εύκολο σήμερα: Σούπα βελουτέ με κίτρινες φακές, με συνταγή της Ελένης Ψυχούλη. Γιατί έχουμε και μελομακάρονα να ζυμώσουμε.

Τετάρτη 23-12
Σήμερα θα πετάξουμε στο φούρνο λαβράκια τυλιγμένα στο χαρτί πάνω σε στρώμα χειμωνιάτικων λαχανικών

Πέμπτη 24-12
Να τα πούμε; Απόψε ρεβεγιονάρουμε γι’ αυτό θα φτιάξουμε κάτι ελαφρύ για μεσημέρι. Μια ωραία σούπα με χυλοπιτάκι είναι ό,τι πρέπει!

21141201_141141_gemisto-me-kastana

Το βράδυ όμως;
Χοιρινό ρολό με κάστανα του Δημήτρη Σκαρμούτσου, πατέ με πλιγούρι, κιμά και κουκουνάρια της Ελένης Ψυχούλη, γιορτινή σαλάτα του Ηλία Μαμαλάκη και ένα εύκολο γλυκάκι όπως οι κουραμπιέδες με κρέμα πορτοκαλιού στο ποτήρι της Ντίνας Νικολάου.

triti-25-12-kormos-xristougenniatikos

Παρασκευή 25-12
Όλα τα έχει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας σήμερα: σούπα σελινόριζας με μήλο του Ανδρέα Λαγού, τάρτα με μπέικον, τυρί και πράσα, αλλά και γαλοπούλα ρολό με λαχανικά γαρνιτούρα του Ηλία Μαμαλάκη, γιορτινή σαλάτα με κάστανα και μπλε τυρί της Σιμόνης Καφίρη, κορμό χριστουγεννιάτικο σοκολατένιο δικός μου.

Σάββατο 26-12
Επειδή όλο και κάτι έχει περισσέψει από χθες φτιάχνουμε μόνο μια φρέσκια γιορτινή σαλάτα.