Κάθε Σάββατο η Ιωάννα Σταμούλου μάς δίνει ιδέες για να φτιάξουμε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας, που έρχεται, με τους καλύτερους και πιο υγιεινούς συνδυασμούς.

KYΡΙΑΚΗ 22-11
Αυτή την Κυριακή προτείνω να βάλουμε τρυφερό μοσχαράκι στην κατσαρόλα και να το σιγομαγειρέψουμε μαζί με φινόκιο κι αρώματα μαστίχας. Θα το συνοδεύσουμε με βελούδινο πουρέ πατάτας. Κι από γλυκό; Σοκολατένια καρυδόπιτα. Πολύ σοκολατένια!

Μοσχαράκι με φινόκιο και σάλτσα μαστίχας

Σμυρναίικη σοκολατένια καρυδόπιτα

ΔΕΥΤΕΡΑ 23-11
Ένας αλλιώτικος μουσακάς σήμερα, με χυλοπίτες, πράσα και κιμά. Αποβραδίς, βάλτε και 200γρ. φασόλια στο μούσκιο, γιατί αύριο μαγειρεύουμε τέλειο φαγητό, 2 σε 1.

Μουσακάς με πράσα και χυλοπίτες

ΤΡΙΤΗ 24-11
Και κοκορόσουπα και φασολάδα! Ένα μαγικό φαγητό από την Ελένη Ψυχούλη που αξίζει πραγματικά να το δοκιμάσετε! Κι αφού σερβίρετε το μεσημέρι τη σούπα, βάλτε στο μούσκιο τον μπακαλιάρο, γιατί έχουμε ψάρι αύριο.

Και κοκορόσουπα και φασολάδα

ΤΕΤΑΡΤΗ 25-11
Μπακαλιάρος μαγειρεμένος με χόρτα. Αν βαριέστε το ξαρμύρισμα θα βρείτε στο σούρερ μάρκετ ξαρμυρισμένο και κατεψυγμένο μπακαλιάρο, έτοιμο για μαγείρεμα. Γιατί θα φτιάξουμε και γλυκό στις Κατερίνες μας: Τούρτα κανταΐφι με αφράτη κρέμα λάιμ για γέμιση!

Μπακαλιάρος φούρνου με χόρτα, φρέσκα μυρωδικά και σταφίδες

Τoύρτα κανταΐφι με κρέμα λάιμ

ΠΕΜΠΤΗ 26-11
Πατσαβουρόπιτα της ευκολίας σήμερα που την έχουμε και βίντεο και μια ωραία σαλάτα διεθνούς φήμης, που συνδυάζει μήλα με σέλερι, πρασινάδες και καρύδια.

Πατσαβουροτυρόπιτα

Σαλάτα Waldorf με μήλο, σέλερι και καρύδια

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27-11
Σπανακόριζο αγαπημένο με την προσθήκη γιαουρτιού για κρεμώδη υφή και έξτρα γεύση.

Σπανακόρυζο με μυρωδικά και γιαούρτι

ΣΑΒΒΑΤΟ 28-11
Ισπανική τορτίγια σήμερα, αλλά με το προσωπικό τουίστ του Ηλία μας που τη δείχνει και σε βίντεο. Την ξεκινάει με λάιτ διάθεση, αλλά την εμπλουτίζει με χωριάτικο λουκάνικο στο τέλος. Αν δεν το θέλετε το παραλείπετε κιόλας. Τη μαρουλοσαλάτα όμως με μπόλικο κρεμμυδάκι, άνηθο και λεμόνι να τη φτιάξετε από δίπλα.

Ισπανική τορτίγια