Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 11.5
Ένα χορτοφαγικό κάρι, με ποικιλία ανοιξιάτικων λαχανικών, που συνοδεύονται με αρωματικό ρύζι basmati, ετοιμάζουμε για το πρώτο τραπέζι της εβδομάδας.

Τρίτη 12.5
Το κοτόπουλο κάνει καλή παρέα με φασολάκια και πατάτες, δίνοντας ένα γευστικό και χορταστικό πιάτο για το καθημερινό τραπέζι.

Τετάρτη 13.5
Η Τετάρτη ζητάει όσπριο, γι αυτό και επιλέγουμε χάντρες μαγειρεμένες με πιπεριές.

Πέμπτη 14.5
Ανοιξιάτικο γαριδοπίλαφο με αγκινάρες προτείνουμε για το τραπέζι της Πέμπτης. Πιάτο με υπέροχη γεύση και ωραίο άρωμα!

Παρασκευή 15.5
Σφουγγάτο ή αλλιώς ομελέτα έχει το σημερινό μενού, που ψήνουμε στο φούρνο με αρωματικά αρωματικά και φέτα.

Σάββατο 16.5
Το μοσχάρι ραγού με μπίρα είναι ένα φαγητό που θέλει το χρόνο του, αλλά η νοστιμιά του μας αποζημιώνει για την αναμονή. Το συνοδεύουμε με βελούδινο πουρέ.

Κυριακή 17.5
Ζακυνθινό στιφάδο ετοιμάζουμε για το κυριακάτικο τραπέζι, που μαγειρεύεται στην κατσαρόλα με μπόλικο σκόρδο, μπαχαρικά και ζουμερές ντομάτες. Θα το γαρνίρουμε με πουρέ πατάτας ή πατάτες τηγανητές.

Για ορεκτικό, τάρτα με σφολιάτα, πιπεριές πολύχρωμες, φέτα και ανθότυρο

και δίπλα, μια σαλάτα ρόκα με αβοκάντο, πορτοκάλι και βινεγκρέτ ελιάς.

Και για επιδόρπιο, λαχταριστή κερασόπιτα.