Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 13/5
Νόστιμα και αρωματικά γεμιστά με κουκουνάρι και αμύγδαλα, προτείνουμε για το πρώτο τραπέζι της εβδομάδας. Ένα φαγητό στο οποίο κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί!

Τρίτη 14/5
Το τραπέζι της Τρίτης αποκτάει ethnic γεύση, απλά προσθέτοντας στο κοτόπουλο κατσαρόλας με λαχανικά και μπόλικο κουρκουμά, που του δίνει και ωραίο χρώμα.

Τετάρτη 15/5
Φασόλια θα ετοιμάσουμε σήμερα, στην Πορτογαλική εκδοχή τους όμως που τα «παντρεύει» στην κατσαρόλα με διάφορα θαλασσινά.

Πέμπτη 16/5
Κεφτέδες αφράτους και ζουμερούς μαγειρεύουμε σήμερα, μαζί με μία πλούσια σάλτσα ντομάτας με πιπεριές, που ταιριάζει ιδανικά με τηγανητές πατάτες.

Παρασκευή 17/5
Τι θα λέγατε για λαζάνια σήμερα; Τα μακαρόνια φούρνου είναι πάντα μία νόστιμη λύση και για να τους δώσουμε περισσότερη γεύση θα τα γεμίσουμε με διάφορα λαχανικά από το ανοιξιάτικο μποστάνι.

Σάββατο 18/5
Μπορεί η αγαπημένη μας συνταγή για μπακαλιάρο να είναι με κουρκούτι, αλλά μόλις δοκιμάσαμε αυτό τον μπακαλιάρο φούρνου με τραγανή κρούστα και εξωτικά αρώματα, κολλήσαμε μαζί του!

Κυριακή 19/5
Γιουβετσάκια με μοσχάρι ετοιμάζουμε σήμερα, ένα από τα πιο κλασικά πιάτα για το κυριακάτικο τραπέζι.

Θα τα συνοδεύσουμε με ανοιξιάτικη σαλάτα με σπαράγγια, μπλε τυρί και ντομάτα

και αλμυρό cheesecake από κριθαροκουλουράκια για ορεκτικό.

Ένα μπολ με φράουλες μαριναρισμένες με κονιάκ και ξύσμα λεμονιού, θα γράψει τον πιο γλυκό επίλογο.