Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 14/10
Πληθωρικό πρασοσέλινο με ρύζι και αβγολέμονο ετοιμάζουμε για το πρώτο τραπέζι της εβδομάδας.

Τρίτη 15/10
Χοιρινό με λιαστή ντομάτα και τυρί προτείνουμε για το τραπέζι της Τρίτης, μια εύκολη και γρήγορη συνταγή που θα απολαύσετε μαζί με πράσινη σαλάτα.

Τετάρτη 16/10
Η φασολάδα μας σήμερα τα βάφει κόκκινα και συνδυάζεται αρμονικά με λουκάνικα και ρύζι.

Πέμπτη 17/10
Πέμπτη σήμερα και έχουμε όρεξη για ένα έθνικ πιάτο. Θα φτιάξουμε κλασικό και αγαπημένο κοτόπουλο με ανανά.

Παρασκευή 18/10
Λινγκουίνι με γαρίδες, ντομάτα και κάππαρη έχει το σημερινό τραπέζι. Ένα πιάτο απλό αλλά βαθιά νόστιμο!

Σάββατο 19/10
Μία περιποιημένη ομελέτα με πιπεριές θα ετοιμάσουμε σήμερα. Εύκολη, γρήγορη και απολαυστική!

Κυριακή 20/10
Γεύση από Κέρκυρα στο Κυριακάτικο τραπέζι, με κλασικό σοφρίτο που θα γαρνίρουμε με χρυσοτηγανισμένες, τηγανητές πατάτες.

Θα το συνοδεύσουμε με σαλάτα με ψητά παντζάρια με αβοκάντο, κατσικίσιο τυρί και σύγκλινο

και εύκολη κρεμμυδοτυρόπιτα για ορεκτικό.

Ένα δίχρωμο ζελέ με κυδώνια και γιαούρτι είναι ένα τέλειο επιδόρπιο για αυτό το γεύμα.